Felesége ifjú hasonmásába szerelmes Kiskero

Egy hónapja érkezett a váratlan hír, hogy véget ért az Operettszínház sztárpárjának szerelme. Hiába a másfél éve tartott álomesküvő és az alig egyéves kisfiuk, Ádám, semmi sem tartotta vissza a 34 éves Kerényi Miklós Mátét, hogy egy új románc miatt elhagyja Dancs Annamarit.

Hirdetés

A színész másfél év után hagyta el a családját a 18 éves színésznőért. A jelek szerint az ízlése nem változott © Végh István

Kiskero választottja – ahogy felesége, Dancs Annamari is – szintén a Budapesti Operettszínház társulatának tagja, a mindössze 18 éves Saifi Claudia, mű­vésznevén Kardffy Aisha. Máté a próbák közben szeretett bele. Claudia a színház legifjabb művésze, aki fiatal kora ellenére komoly feladatokat kap, a felújított Marica grófnőben például az egyik főszereplőt, Lizát alakítja – a szereposztás pikantériája, hogy egyik partnere Máté elhagyott felesége, Annamari. Sőt a darab szerinti szerelmét, Liebenberg Istvánt Kerényi Miklós Máté formálja meg, aki a színpadon csókot is vált új kedvesével.

Dancs Annamari © Végh István

A közös előadáson még szembeszökőbb az amúgy is nyilvánvaló tény: a fiatal szubrett a hosszú, loknis, sötét hajával, sötét szemével, formás alakjával és bájos mosolyával megszólalásig hasonlít Dancs Annamarira. Mintha csak a 36 éves sepsiszentgyörgyi színésznő feleannyi idős kiadását látnánk. Nem kétséges, a színésznek a mai napig a felesége a zsánere, így az sem kizárt, hogy ha az új románc véget ér, Máté visszatalál a családjához.

Saifi Claudia © Operettszínház

Lapunk elérte Dancs Annamarit, aki nem kommentálta a kialakult magánéleti válságát, Kerényi Miklós Mátét pedig nem sikerült utolérni.

Hirdetés

ÉRETLEN A CSALÁDALAPÍTÁSRA?

A Bors megkérdezte dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológust, mi okból dönthet úgy egy fiatal édesapa, hogy új kapcsolatba kezd, ráadásul épp a felesége hasonmásával. – Ez a lépés a családalapításra való éretlenséget tükrözi. Egy ifjú férj, apa, aki elhagyja a családját a baba születése után, egész biztosan nem volt tisztában azzal, mivel jár egy kis jövevény érkezése, például a pluszfeladatokra vagy az átmeneti szexmegvonásra. Ez leginkább azt jelenti, hogy menekül a problémák elől. A fe­leség fiatal alteregójának választása pedig azt árulja el róla, hogy ma is az elvett nő a nőideálja, az ifjú szerelemmel csak hárítja a problémákat.
bors
Facebook Hozzászólások
Felesége ifjú hasonmásába szerelmes Kiskero
error: Content is protected !!