Az Aspenben síelő Vajna Tímea lopott képet posztolt sajátként egy teljesen máshol síelő lányról

Teljesen érthetetlen, amit Vajna Tímea csinál Instagramon: a filmügyi biztos felesége éppen Aspenben síel (ahogy tavaly is), és a tőle megszokott módon mindenről, ami vele történik, beszámol közösségi oldalain. Vasárnap egy nagyon romantikus képpel nyitotta a napot, egy olyan fotót posztolt, melyen egy szép alakú, hosszú barna hajú lány látható hátulról egy ablak előtt, a kilátás pedig egy hóborította hegyoldalra nyílik. Jó reggel, Aspen, írta a kép alá, és a helyzetmegjelölésnél is Aspen, Colorado felirat volt.

Hirdetés

A kommenteknél azonban felbukkant egy másik felhasználó, aki azt írta, héj, kislány, ez az én képem, légyszi ne használd sajátodként. 

„Ha reposztolni akarod, és bejelölsz rajta, az oké, de kérlek, ne használd úgy, mintha a sajátod lenne. Ez Davos, Svájc, nem Aspen. Köszönöm szépen :)”

– írja a kristinsundberg nevű felhasználó.

Vajna Tímea azt írta a képhez, melyet agyonhashtagelt Aspennel „(a képet nem én készítettem)”, ami azért kicsit mást jelent.

Hirdetés

Hogy miért lopja le egy csinos, csodálatos helyen síelő nő egy másik csinos, csodálatos helyen síelő nő posztját, egyelőre rejtély.

Frissítés: a képet Vajna Tímea azóta eltávolította, de egy mikroblogger megőrizte az utókornak.

444

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kérlek, ne használd úgy, mintha a sajátod lenne! Írta Vajna Timinek a csodaszép lány, akinek Timi egyszerűen ellopta a képét!
error: Content is protected !!