Aggódnak az Iron Corporation munkatársai, hogyan alakul Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata. Cégügyekben külön-külön kell egyeztetni az úszóval és férjével, a békülésnek sem­mi jele. A szponzorok egyelőre nem hátrálnak.

Értesüléseink szerint a Katinka életéről szóló könyv, illetve a saját névvel ellátott ruházati termékek eladásában nem jelentkezett visszaesés a házassági válság kirobbanása óta, és egyelőre a szponzorok sem jelezték, hogy kínos számukra az ügy, és ezért eltekintenének a sikeres úszó további támogatásától.

– A BioTechUsa ügyvezetője szinte baráti viszonyt ápol Katinkával, aki régóta a cég meghatározó reklámarca, és egyáltalán nem vetődött fel, hogy ez ne így legyen a jövőben is.

A magánélete csakis rá tarto­zik, mi abba nem szeretnénk belefolyni – árulta el Kardos Imola, a cég PR-mene­dzsere.

Az okostelefonjairól elhíresült kínai Huawei sem kí­ván kihátrálni Katinka mögül, de a céget kizárólag az úszó sorsa érdekli.

Hirdetés

– Természetesen figyeljük a híreket, tájékozódunk arról, mi történik Katinkával. Mi az úszónővel szerződtünk, a ko­o­perációt a jelenlegi helyzet semmilyen szinten nem befolyásolja – szögezte le Ament Amarilla, a Huawei Technoligies Hungary senior marketingmenedzsere.

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Egyáltalán nem beszél Katinka Shane-nel
error: Content is protected !!