Újabb napok teltek el úgy, hogy nem érkezett friss hír VV Fanni eltűnésével kapcsolatban, most az édesanyja törte meg a csendet.

A hét elején az az információ kavarta fel az állóvízet, hogy a feltételezett és előzetesben lévő elkövető megdöbbentő magyarázatot adott a rendőröknek arra a kérdésre, miért borította vér azt a bérautót, amivel elvileg Fanni holttestét napokon át autóztatta az országban.

Most az édesanyja kért újra szót, és amit állít, alapjaiban változtatja meg a gyilkos motivációját! 

Hirdetés

Az korábban ismerté vált, hogy Fanni és feltételezett gyilkosa régóta ismerték egymást. Korábban szárnyra is keltek olyan hírek, hogy szerelemféltés állhat a gyilkosság hátterében. A Blikk információi most megdönteni látszanak ezeket az állításokat.

A lap szerint Fanni halálának oka a pénz.

Blikk informátora szerint “a helyszínelés során a rendőrök több millió forint készpénzt találtak a lány lakásában. A bennfentes szerint Fannitól kölcsönt kért a gyanúsított, a lány pedig egy ideig azt tervezte, hogy odaadja a kért összeget a férfinak, ám valamiért meggondolhatta magát. Azon a végzetes november 20-i napon ezért a pénzért mehetett a férfi, aki bár drága autókkal járt, nem volt vagyona, sokaknak tartozott.

 

“Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot. Még mondta is nekem, de azt már nem, hogy miért. Utólag már világos, hogy a pasas akarta kölcsönkérni, azt hallottam, hogy sokaknak tartozott sok pénzzel. Fanni jószívű volt, mindenkinek adott kölcsön, ezt akarhatta kihasználni az a férfi is. Szerintem a lányom meggondolta magát, és ezért lett a baj” – mondta a lapnak Kati néni, a gyászoló anya.

Fannit állítólag eltűnése előtt telefonon zaklatták, most azt feltételezik, a férfi lehetett, aki a pénzt szerette volna mielőbb átvenni.

A hét elején arról írt a sajtó, az előzetesben lévő férfi azt mondta a rendőröknek a bérautóban található vérnyomokkal kapcsolatos kérdésükre, hogy menet közben gázolt el egy elé ugró vadat, és azt szállította a hátsó ülésen.

twn.hu

Facebook Hozzászólások
Kipakolt az édesanyja: megvan, ezért ölhették meg VV Fannit!
error: Content is protected !!