Sosem ta­lá­lod ki, hány éves ma Ja­kup­csek Gab­ri­ella

Ja­nuár 18-án ün­nepli szü­le­tés­nap­ját Ja­kup­csek Gab­ri­ella! A nép­szerű mű­sor­ve­zető a Ri­post­nak adott exk­lu­zív in­ter­jút a nagy nap­ról, amit ter­vei sze­rint csa­ládja és ba­rá­tai kö­ré­ben ün­ne­pel meg

Hirdetés

Élete legboldogabb időszakát éli Jakupcsek Gabriella, aki azt mondja, szerettei meglepték már egy kisebb születésnapi bulival. De baráti és családi körben is megünneplik majd az 55. születésnapját.

„Leszögezném, nem szoktam a születésnapomat ünnepelni, és egyébként sem foglalkozom az idő múlásával. Így a különleges kívánságokat is meghagyom másnak, mégis tartottak a tiszteletemre egy meglepetés bulit. Ezzel persze nagy örömöt okoztak nekem. Ünneplünk majd a családdal is, de a pontos időpont még kérdéses, hiszen a két nagy fiammal, Bálinttal és Marcellel egyeztetnem kell. Ők ugyanis nem élnek már velünk.

Nagyon várom, hogy végre együtt legyen a család

 árulta el a -nak Jakupcsek, aki kérdésünkre, hogy volt-e idén bármilyen kérése az ajándékot vagy a tortája ízesítését illetően, jóízűen nevetett, és elárulta, gyerekként milyen különleges ajándékkal lepték meg a szülei.

Hirdetés

Nem vagyok édesszájú, ha lesz is tortám, teljesen mindegy, milyen ízesítésű lesz. Gyerekként is egy nagy rúd párizsit kaptam és egy szál virágot, ez pedig bőven elég is volt.

A meglepetéssel kapcsolatban azt mondta, az idén a legkedvesebb születésnapi ajándékát már meg is kapta, hiszen a decemberben megjelent második könyve is sikerlistás lett.

“Ahogyan tavaly, most is mozgalmasan telik ez az időszak, nagyon boldog vagyok, hogy az „És te hogy vagy?” is sikerlistás lett. Ezzel idén  megkaptam a legnagyobb születésnapi ajándékomat” – mondta a lapunknak Jakupcsek, aki hozzátette, a könyvbemutatókkal megállás nélkül járja az országot, hiszen rengetegen szeretnének élőben is találkozni vele.

„Rengeteg meghívást kapok, a pozitív visszajelzésekről nem is beszélve. Ezek mind feltöltenek lelkileg, amire az embernek nagy szüksége van a mai világban” – tette hozzá a műsorvezető.

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Kerek évfordulót ünnepel ma Jakupcsek! Így tölti a születésnapját
error: Content is protected !!