Sosem hitte, hogy megéli az ötvenet a tragikus hirtelenséggel elhunyt sztár

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn tragikus hirtelenséggel hunyt el Londonban a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb slágerét, a Zombie-t előadó Cranberries zenekar énekesnője, Dolores O’Riordan. A sztár mindössze 46 éves volt, halála pedig váratlanul érte mind családját, mind zenésztársait. Az ír muzsikus ugyanis épp dalt felvenni érkezett a brit fővárosba.

Hirdetés

A szűkszavú rendőrségi jelentés szerint az énekesnő halálának körülményeiben semmi különöset nem találtak, ugyanakkor a halál oka jelenleg még ismeretlen – írja a Mirror.

Az énekesnő 46 évet élt © YouTube

Dolores O’Riordan korábbi nyilatkozatait elővéve azonban egész megdöbbentő kijelentéseket találhatunk: az énekesnő – akinek igen fiatalon szakadt a nyakába a sztárság, amit soha nem tudott igazán feldolgozni – például meg volt róla győződve, nem fogja megélni az ötvenedik születésnapját.

“Nem fogok túl sokáig élni. Most 43 vagyok. Ha megélem az ötvenet, már boldog leszek. Komolyan gondolom” – nyilatkozta három éve depressziójáról és korábbi öngyilkossági kísérletéről Barry Egan újságírónak.

Hirdetés

Az énekesnőnek azt a kérdést is feltették, hogy a karmája alapján vajon miként fog újjászületni. “Valószínűleg egy angyalként fogok visszatérni. Szeretném vezetni azokat az embereket, akik hasonló dolgokon mentek keresztül, mint én. Suttogni a fülükbe, ötleteket sugallni nekik, hogy miként kezeljenek dolgokat” – árulta el. Szavai most, pár nappal a halála után egész megdöbbentőek.

borsonline.hu
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Sosem hitte, hogy megéli az ötvenet a tragikus hirtelenséggel elhunyt sztár
error: Content is protected !!