Mindhárom alkalommal azt javasolták neki: pihenjen, és jobban lesz.

Hirdetés

Hihetetlen gyásszal kell szembenéznie egy 44 éves tévésnek, miután felesége pár nappal azt követően, hogy először érezte, nem érzi jól magát, elhunyt.

Simon Thomas, a Sky Sports műsorvezetője tavaly novemberben vesztette el szeretett feleségét, ám csak most beszélt részletesen a negyvenéves asszony halálának körülményeiről. Célja, hogy felhívja a figyelmet az ehhez hasonló esetekre. Gemma Thomast ugyanis hat nap leforgása alatt három alkalommal is felkereste háziorvosát, de az influenza-szerű tünetekre minden alkalommal csak annyit mondtak: menjen haza, és pihenjen, majd jobban lesz.

12 órával az utolsó háziorvosi látogatása után már olyan rosszul volt, hogy kórházba kellett vinni. Ekkor derült ki: az akut mieloid leukémia egy különösen agresszív formájában szenved, és noha azonnal megkezdték a kemoterápiát, három nappal később elhunyt – írja a Mirror.

Hirdetés

“Azt kell mondjam, nem hibáztatom az orvosokat. Ha aggódsz valami miatt és nem kapsz válaszokat az orvosodtól, jobban kell erőltetned” – nyilatkozta a brit tévés, kiemelve, hogy elengedhetetlen a háziorvosok továbbképzése, hogy felismerhessék a rejtett betegségeket, mint például a rákot a korai stádiumában.

Simon Thomas 2001-ben ismerte meg feleségét egy céges bulin, 2005-ben pedig össze is házasodtak. Egy gyermekük született: a most nyolcéves Ethan, aki édesapjához hasonlóan rendkívül nehezen küzd meg Gemma elvesztésével.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hat nap alatt háromszor küldték el halála előtt az orvosok a tévés feleségét
error: Content is protected !!