Nemcsak edző-férje, Shane Tusup, már az úszószövetség is kihúzta a gyufát Katinkánál, aki zokon vette, hogy kitudódott Wladár Sándor elnökkel a találkozója, így lemondta.

Nem kerül sor hivatalos egyeztetésre Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor között. A tárgyalás témája az lett volna, hogy edző-férjével, Shane Tusuppal vagy esetleg új trénerrel kívánja-e folytatni karrierjét az Iron Lady. Bár információnkat, miszerint ma tárgyalt volna a MÚSZ első emberével az úszónő, közleményben cáfolta a szövetség, ám a sportághoz és az Iron Aquaticshez közelállók is tudtak a mai egyeztetésről.

– Az nem tetszett Katinkának, hogy kitudódott az időpont. Hosszú önjáró, nem lehet neki megmondani, hogy mikor hová menjen. Ez szokatlan Magyarországon, talán ezért sem tudják a MÚSZ-nál, hogy mitévők le­gyenek. Ezért kommunikálnak összevissza. Az ország legnépszerűbb és legeredményesebb sportolója túlnőtt a szövetségen, jelentős kormánytámogatást élvez. Megkapta a Duna Arénát, most pedig úszóakadémia épül neki. Ha erőből próbálna a szövetség Katinka fölé kerekedni, abból a MÚSZ jönne ki rosszul, hiszen az egész ország, még a miniszterelnök is a bajnoknővel van – fogalmazott a Borsnak egy Iron Aquaticshez közel álló személy.

Hirdetés

Informátorunk nyilatkozatát támasztja alá az is, amit Sós Csaba mondott a napokban. A szövetségi kapitánytól azt kérdezték, mikor ül le tárgyalni Hosszúval.

– Tettem arra kísérletet, hogy találkozzak Katkával, de ez csak rajta múlik, hogy szeretne-e egyeztetni – mondta korábban a Digi Sportnak Sós.

Facebook Hozzászólások
Katinka most mindenkivel összebalhézott!
error: Content is protected !!