Nemrégiben derült ki, hogy Szinetár Dóra kisbabája Down szindrómás. Körbe is járta gyorsan a Facebookot a hír, és minél több olvasóhoz jutott el, annál több véleményt lehetett olvasni a hozzászólásokban..

Hirdetés

A kommentelők 80 %-ban bíztatták, hogy jól döntött, és elismerték, mert nagy dolog amit tett, hiszen az az orvosi bevett szokás, hogy ha a 12. heti vizsgálat során a tarkóredő nem megfelelő méretű, akkor vélelmezhető, hogy Down kóros lesz a kisbaba, ezért ott még van lehetőség a magzat elvetetésére.

Az egyik idősebb nő kommentelő érdekes stílusban közölte véleményét! Melyet alább közlünk:


Hirdetés

” A régi időkben az ilyen gyereket kivitték a sztyeppére, és magukra hagyták. A természet elvégezte a dolgát! Dóra még nem tudja, hogy a ilyen gyerekekkel mennyi baj van! Én a 65 éves down szindrómás fiamat nevelem, kisbaba kora óta rám van hagyatkozva, egyedül képtelen enni, inni, tisztálkodni!! ”

Dóra hamarosan így felelt neki:

” Down kórral lehet élni, az nem egy olyan betegség, ami az élettel összeegyeztethetetlen! Ő is egy érző emberi lény, és soha nem tudnék bántani senkit, főleg nem az én saját gyermekemet! ”

Teljesen igaza van Dórának, mindenki megérdemli az életet, és ne más döntsön az ő sorsuk felől. A sors csak erős embereknek ad beteg gyermeket!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
EGY IDŐSEBB NŐ AZT KÉRDEZtE SZINETÁR DÓRÁTÓL, HOGY MIÉRT TARTOTTA MEG DOWN KÓROS BABÁJÁT, DÓRA VÁLASZÁT 40 EZER EMBER KEDVELTE
error: Content is protected !!