Nemrégiben derült ki, hogy Szinetár Dóra kisbabája Down szindrómás. Körbe is járta gyorsan a Facebookot a hír, és minél több olvasóhoz jutott el, annál több véleményt lehetett olvasni a hozzászólásokban..

Hirdetés

A kommentelők 80 %-ban bíztatták, hogy jól döntött, és elismerték, mert nagy dolog amit tett, hiszen az az orvosi bevett szokás, hogy ha a 12. heti vizsgálat során a tarkóredő nem megfelelő méretű, akkor vélelmezhető, hogy Down kóros lesz a kisbaba, ezért ott még van lehetőség a magzat elvetetésére.

Az egyik idősebb nő kommentelő érdekes stílusban közölte véleményét! Melyet alább közlünk:


Hirdetés

” A régi időkben az ilyen gyereket kivitték a sztyeppére, és magukra hagyták. A természet elvégezte a dolgát! Dóra még nem tudja, hogy a ilyen gyerekekkel mennyi baj van! Én a 65 éves down szindrómás fiamat nevelem, kisbaba kora óta rám van hagyatkozva, egyedül képtelen enni, inni, tisztálkodni!! ”

Dóra hamarosan így felelt neki:

” Down kórral lehet élni, az nem egy olyan betegség, ami az élettel összeegyeztethetetlen! Ő is egy érző emberi lény, és soha nem tudnék bántani senkit, főleg nem az én saját gyermekemet! ”

Teljesen igaza van Dórának, mindenki megérdemli az életet, és ne más döntsön az ő sorsuk felől. A sors csak erős embereknek ad beteg gyermeket!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

EGY IDŐSEBB NŐ AZT KÉRDEZtE SZINETÁR DÓRÁTÓL, HOGY MIÉRT TARTOTTA MEG DOWN KÓROS BABÁJÁT, DÓRA VÁLASZÁT 40 EZER EMBER KEDVELTE
error: Content is protected !!