Horváth Csenge nevelőapja kíméletlenül kiosztotta a műsor zsűrijét, akik alacsony pontszámot adtak a lánynak.

Két adásban lett osztályelső a Sztárban sztár + 1 kicsiben Horváth Csenge. Fésűs Nelly csodálatos hangú kislánya azonban a legutóbbi adásban elég kevés pontot kapott, pedig Hevesi Tamás oldalán igazán nagyot énekelt. Csengének menő rapperként rengeteg angol szöveget kellett megtanulnia. A zsűritől is dicséretet kapott, csak aztán a pontokban nem érződött a sok jó szó. Vajtó Lajos, Csenge nevelőapukája közösségi oldalán kelt ki a szerinte kettős beszédet folytató zsűritagok ellen.

Hirdetés

Egy bejegyzésében Ábel Anitát manírkirálynőnek is nevezte, de megkapta a magáét Tóth Vera is.

– Szeressen téged az Ábel Anita! Miközben a szomszédok Julcsája mindig arról beszél, mennyire szereti Csengét, suttyomban sikerült a lehetséges 12 pontból 4-et adnia, miként tette azt Tóth Vera is. Azért ehhez pofa kell! – írta Lajos, aki később élesebben fogalmazott.

– Itt még pótanyának titulálta magát a manírkirálynő, aki tegnap szégyenletesen lepontozta suttyomban, miközben amikor az arcát is kellett adnia, akkor csak dicsérte – írta Vajtó Ábel Anitára utalva.

Hirdetés

Vajtó Lajos védi Csengét © Bors

Egyből tárcsáztuk Lajost, hogy magyarázza meg, pontosan mi bosszantotta fel ennyire.

– Én nem haragszom, csak elmondom a véleményemet an­nak a több száz internetezônek, akik azt kérdezték tôlünk, a zsûri melyik adást nézte. Ha a zsûri elmondhatja a véleményét, úgy gondolom, ezt a nézô is megteheti. Ha a kamera előtt kell beszélni, mindenki mézes-mázos, amikor pedig a néző nem figyel oda, lehet kevés pontot adni. Azt érzem, azért lett lepontozva, hogy véletlenül se legyen harmadszor is osztályelső. Amikor korábban csak a negyedik helyre elegendő pontot adott neki a zsűri, a nézők szavazataival mégis első lett. Egyetértek azokkal, akik szerint most akartak revansot venni egy gyereken azért, mert a zsűri megszégyenült múltkor – mondta Vajtó, hozzátéve: nem bán­ta meg kíméletlen szavait.

A leginkább érintett Ábel Anita menedzsmentjén keresztül üzente, nem kíván beszállni a vitába, Király Viktor pedig csak annyit fűzött hozzá: a zsűrinek éppen az a dolga, hogy pontszámaiban is kifejezze a véleményét.

Ábel Anita nem kívánt beszállni a vitába © Fórika Attila

– Nem értek egyet Lajos véleményével, mindig is elismertem Csenge tehetségét, de minden alkalommal az aktuális teljesítmény szerint pontozunk – tette hozzá Király Viktor.

bors
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Vajtó Lajos: Ábel Anita pofátlanul leszavazta a lányomat
error: Content is protected !!