Fel­röp­pent egy nem meg­erő­sí­tett hír: ál­lí­tó­lag tá­vo­zik a Te­lenor táv­köz­lési cég a ré­gi­ó­ból, így Ma­gyar­or­szág­ról is. Ol­va­só­ink azt kér­de­zik: mi lenne akkor a Te­lenor előfi­ze­tő­i­vel?

Hirdetés

A Telenor Magyarországot egyelőre hiába kérdezzük, igaz-e a hír, hogy a bolgár, a szerb és a montenegrói mellett magyar érdekeltségét is bezárja a norvég anyacég, nem kívánnak az ügyben nyilatkozni.

Most akkor mindenkinek át kellene mennie másik szolgáltatóhoz?

– kérdezi egy női olvasónk.

Ne már! Most lett korlátlan internetem baráti áron, nehogy most szívassanak meg

– írta a -nak egy aggódó férfi.

Hirdetés

Lapunk utánajárt: aggodalomra semmi ok, az ügyfeleket a Telenor esetleges kivonulása esetén – ahogy ilyenkor szokás – egy másik cég venné át.Az előfizetők ilyenkor nem sok változást érzékelnek: nem kell intézniük a váltást, mert az automatikus, megmarad a telefonszámuk és a díjcsomagjuk is. Ha ez bekövetkezik, arról mindenkit időben értesítenek levélben. 2004-ben a Westel váltott, akkor csatlakozott a világ egyik vezető mobilszolgáltatójához, a T-Mobile-hoz. Egy évvel később a vezetékes Matávból T-com, a Matáv Csoportból pedig Magyar Telekom Csoport lett. Az előfizetőket akkor is zökkenőmentesen vették át. Ha a Telenor kivonulna Magyarországról, akkor ugyanígy rendezett lenne az ügyfelek átvétele.

ripost

Facebook Hozzászólások
Ki­tört a pánik, mi lesz, ha tény­leg ki­vo­nul a Te­lenor Ma­gyar­or­szág­ról?
error: Content is protected !!