Csoportképet csináltak a lánybúcsún, sokkot kaptak, amikor meglátták mi van a kép bal oldalán

 

Hirdetés

Imgur

A hátukon futkosott a hideg.

A lánybúcsúztató buli igazán vidám esemény, általában finom ételek kerülnek az asztalra aztán jöhet a tánc. A résztvevők jó és rossz élményekkel gazdagodva térnek haza. Pontosan ez történt egy fiatal skót lánnyal is. A lány biztos, hogy soha életében nem fogja elfelejteni ezt a leánybúcsút, ami egy kicsit horrorisztikus véget ért.

IMGUR

Hirdetés

A csapat Loch Eck tónál volt, amikor úgy döntöttek, csinálnak néhány csoportképet.  Először beállították a fényképező gépet és egy normális képet csináltak, aztán egy “bolondosat” is. A két kép készítése között egy másodperc különbség volt időben. De mikor meglátták a második képet, elszörnyedtek.

IMGUR

A lányok megdöbbentek, mikor meglátták a képen a kisfiút, hiszen mikor a képet csinálták, senkit sem láttak a közelben. Aztán a Google-on keresgéltek egy kicsit és megtalálták a “Blue Boy” történetét – egy kisfiúról szólt, aki évekkel azelőtt szörnyű balesetet szenvedett és belefulladt a tóba.

Azt is mondják, hogy a kisfiú gyakran látogatja a The Coylet Hotelt, ahol a baleset előtt édesanyjával tartózkodott. A hotel dolgozói szerint a 4-es számú szobában lehet érezni a jelenlétét, gyakran látnak nedves lábnyomokat a folyosón és észreveszik, hogy a tárgyakat elmozdították a helyükről.

Csodálatos / Imgur

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Csoportképet csináltak a lánybúcsún, sokkot kaptak, amikor meglátták mi van a kép bal oldalán
error: Content is protected !!