Az is­mert pri­ma­donna egy­kori élet­társa le akarja buk­tatni régi sze­rel­mét.

Hirdetés

Tovább gyűrűzik a botrány, amit egy fiatal lány robbantott ki hónapokkal ezelőtt. A magát Krencsey Hella néven bemutató lány állítja, nyolc éven keresztül volt egy férjezett, ismert magyar színésznő szeretője, majd élettársa.

Fotó: TV2

Hella, hogy igazát bizonyítsa, nemrég leleplező könyvet írt egykori kedveséről, az együtt töltött nyolc évet pedig igazi érzelmi hullámvasútként mutatja be: a boldog időszakokat gyötrelmes helyzetek váltották fel, a lány szerint a színésznő többször is bántalmazta őt fizikailag és verbálisan is.

A színésznő ráadásul most rendőrséghez fordult exe miatt, és azt állítja, a lány bántotta őt és nem fordítva.

Hirdetés

“Én egy büntetőeljárásban gyanúsított voltam, most pedig már vádlott vagyok. A színésznő szerint én kapcsolati erőszakban tartottam őt hat éven keresztül, pedig ez fordítva volt” – mondta el a Mokkában Hella, aki ezzel magyarázza azt, hogy a nyilvánosság elé lépett.

“Azért szakítottunk, mert a tizennyolc éves gyermeke megzsarolta azzal, hogy ha nem fejezi be velem a kapcsolatát, akkor többé nem találkozik vele.”

A Bors most megkereste az ismert magyar dívát, ám amikor ő megtudta, milyen ügyben szeretnének vele beszélni, bontotta a vonalat, a további hívásaikra pedig nem reagált.

ripost

Facebook Hozzászólások
Ki­bo­rult a lesz­bi­kus ma­gyar szí­nésznő, nem haj­landó színre lépni!
error: Content is protected !!