A gyil­kos maga ve­zette volna el a rend­őrö­ket a holt­test­hez, ha nem fog­ják el túl hamar, – leg­alábbis ezt ál­lítja egy bün­te­tő­ügy­véd, aki ko­ráb­ban nyo­mo­zó­ként dol­go­zott. Az újabb el­mé­let re­konst­ru­álni pró­bálja a tör­tén­te­ket.

Hirdetés

 

Hallgat a rendőrség VV Fanni eltűnése és a feltételezett emberölés ügyében, a nyomozás érdekeire hivatkoznak, ám a találgatások már megindultak arról, hogy pontosan mi is történhetett. A  már megtalálta Fanni korábbi szexhirdetését (ennek bizonyítéka lent látható), a lapok azt írják, hogy az egész országban keresik a lány holttestét, ám az üggyel behatóan foglalkozó ügyvéd szerint viszont lehet, hogy már rég meglenne, ha a nyomozás a ’többet ésszel, mint erővel’ elvet alkalmazza.

Az elkövető maga vezethette  volna az elrejtett holttesthez a zsarukat. A módszeren még csak gondolkodni sem kellett volna sokat, csak vetni egy pillantást a rendőrségi múlt nem is olyan mély kútjába

– állítja dr. Györei Péter, aki blogján is megosztja elméleteit a sokakat foglalkoztató gyilkosságról.

Hirdetés

Fotó: RTL Klub

„Emlékezzünk, Szlávy Bulcsú ügyében a képbe került tettest sem fogták el azonnal, hanem ravaszul elhitették vele, hogy a rendőrség ismerheti a helyet, ahová Szlávy holttestét elrejtette. A folyamatos megfigyelés alatt tartott elkövetőt aztán csak akkor fogták el, amikor egy garázsban a feltört 40 centis betonréteg alól előásta a Balaton egykori királyának földi maradványait, hogy más helyre vigye”

– eleveníti fel az ügyvéd, aki szerint a VV Fanniéhoz hasonlóan elhúzódó, és a közérdeklődést kiváltó nyomozás esetén jelentős a nyomás a rendőrségen: minél előbb eredményt kell produkálni.

Íme, VV Fanni letiltott szexhirdetése
Íme, VV Fanni letiltott szexhirdetése

Lehetséges, hogy a rendőrök azért csaptak le azonnal a gyanúsítottra, mert a remények szerint még esetlegesen életben levő VV Fannit akarták megmenteni

– feltételezi a szakember.

ripost

Facebook Hozzászólások
VV Fanni-gyil­kos­ság: Tak­ti­kai hibát vé­tet­tek a nyo­mo­zás­ban?
error: Content is protected !!