A fiatal szülők néhány napja egy gyermekükkel közös fürdésről posztoltak fotót. Kikezdték őket a netezők.

Hirdetés

Megosztotta a rajongókat a néhány nappal ezelőtti fotó Istenes Bencéről és Csobot Adélról. A sztárpár a kádban lőt egy szelfit, ahogyan kisfiukkal közösen, hármasban fürdenek. A boldog apuka a Instagramon osztotta meg a fotót, a poszt alatt pedig megjelent néhány kommentelő, akik teljesen kiakadtak a családi fotó miatt.

Míg Istenes Bence a legközelebbről és legvalóságosabban próbálja bemutatni családja éle­tét, néhány embernek éppen ez szúrja a szemét. A fotó alatt azonban nem csak pozitív kommentek voltak, valaki egyenesen “aktfotónak” nevezte a képet, és felháborodását fejezte ki.


 
Istenes Bence a Borsnak nyilatkozott az ügyben:

Hirdetés

“Sajnos vannak nagyon korlátolt emberek is a világban. Szerencsére a követőim 98 százaléka fel is világosította az értetlenkedőket. (…) Az, hogy valaki a gyerekével együtt fürdik, miért lenne abnormális? Vannak olyanok, akik kiskorukban egyszer sem fürödtek együtt a szüleikkel? A gyerekem nem láthat meztelenül?

De a pszichológus még kifejezetten tanácsolja is, hogy például apa és fia között legyenek közös programok (mint például a közös fürdés), mert ez a gyerek lelkének is kifejezetten jót tesz. Az Instagram-fotón pe­dig mindössze a vállunk hegye látszik, szóval az aktfotó kifejezés is teljes fogalomzavar” – mondta.

otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

FELTÖLTÖTTE ISTENES BENCE EZT A KÉPET A NETRE. AZ EMBEREK MEGLÁTTALAK RAJTA VALAMIT, ÉS SZÉTSZEDTÉK ÉRTE
error: Content is protected !!