Alaposan berágott az az angol rendőr nyomozónő, akit nyolc hetes, a Tinderen megismert románc után dobott az ex-barátja. A 39 éves Kirsty Anderson terror kampányba kezdett, miután a 36 éves, festő-dekorátor Mike Hall szakított vele. A férfi szerint a nő “túlságosan hajtós, nyomulós” volt – számolt be a meghökkentő esetről a dailystar.

Hirdetés

A családi erőszakkal, gyermekvédelemmel foglalkozó nyomozónő a szakítás után 80 emaillel áraztotta el ex-partnerét, hogy újra összejöjjenek. Ezekben a levelekben megígérte, hogy pokollá teszi volt szeretőjének életét: elrabolja a gyermekét, benzines palackkal felgyújtja otthonát és lángra lobbantja a férfi új szerelmét, a 37 éves Sarah Stroudot.

A magából kitért nyomozónő teljesen elveszítette a fonalat. Arra használta a rendőrség belső kommunikációs rendszerét, hogy információkat gyűjtsön exéről és annak új barátnőjéről. A yorkshire-i rendőrnő azt híresztelte ismerőseinek, hogy az új vetélytársnak vélt nő HIV pozitív. Kirsty Anderson most 14 hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott a bradfordi bíróságon amiért erőszakosan rettegésben tartotta ex-partnerét.

bors

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Így készítette ki a férfit a rendőrnő
error: Content is protected !!