TWN.hu értesülése szerint hosszú betegeskedés után elhunyt Koller Katalin, a Miss Hungary 2007 győztese. A szépségkirálynő kapcsán két éve megírtuk, hogy rákos daganat támadta meg a szervezetét, az orvosok nem sok jót jósoltak neki, ám ő keményen küzdött. Azonban a betegség végül legyőzte, halálhírét férje psztotta meg a közösségi oldalán.

Hirdetés

“Alvás közben éreztem, hogy nyomja valami a bordámat. Kiderült, hogy a mellemben van egy csomó. Elmentem mammográfiára, ahol ultrahangos vizsgálatot végeztek rajtam. Nem találtak semmit. A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez” – mondta a Borsnak.

A szépségkirálynő állapota aznban folyamatosan romlott, és végül 2016-ban diagnosztizálták nála a begetséget.

– Ekkor már húzódott a karom, a bal oldalon fájt a mellem. Újabb vizsgálatok következtek. Egy éve aztán kiderült: rosszindulatú daganatom van. Munka közben ért a telefon, de nem törtem össze, hiszen tudtam, hogy a mellrák gyógyítható. Később egy vizsgálat után egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: ne higgyek az orvosoknak, mert valójában nagyon keveset tudnak, és készüljek fel lelkileg, mert nagyon kemény küzdelem vár rám.

Hirdetés

Koller Katalin keményen küzdött, de a gyilkos kór végül legyőzte.

Facebook Hozzászólások
Gyász: elhunyt a magyar szépségkirálynő
error: Content is protected !!