Végre megszólalt! Először beszélt válásáról Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari /Fotó: Weber Zsolt

Hirdetés

KERÉNYI MIKLÓS MÁTÉ ÉS DANCS ANNAMARI /FOTÓ: WEBER ZSOLT

„Leszünk mi még boldogabbak.”

Bár Kiskeró továbbra is legbensőbb magánügyüknek tartja, miért váltak el Dancs Annamarival, és mindketten próbálják túlélni a fájdalmas elszakadást, a hot!magazinnal kivételt tett, és beszélt arról, miért kellett meghoznia azt a nehéz döntést, hogy elszakadjon a családjától:

„Nem hagytam el a családomat. Mint nőt elhagytam Annamarit, de mint embert és anyát nem – mondja Kiskeró. – Ahogyan a fiamat sem fogom, soha. Azt írták, hogy Ádám kilenc hónapos volt, amikor egy másik nő miatt elköltöztem, de ez nem igaz. Tudom, hogy nem javít a helyzetemen, de Ádám csupán négy hónapos volt, amikor meghoztam ezt a döntést, és új barátnőről szó sem volt.” – folytatja a színész, aki tisztában van azzal, hogy sok hibát követtek el a kapcsolatukban, mégsem bánt meg semmit, mert ahogy mondja, egy fantasztikus gyermekük született, akit együtt szeretnének felnevelni.

Hirdetés

„Nehéz időszakot élünk át Annamarival, de hiszem, hogy leszünk mi még boldogabbak, és kiegyensúlyozottak mindketten külön-külön is, hiszen sokkal többet ér az életünk, amióta lett egy közös fiunk. És ezen nem változhat, hogy ki a társunk.

Kerényi Miklós Máté beszélt a szakításhoz vezető okokról is. Talán az vezetett odáig, ahol most tart, hogy túlságosan alkalmazkodó ember lévén sok mindenben nem mondta meg őszintén a véleményét, hagyta, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy a felesége akarta – a nyugalom miatt. Amióta azonban a kisfiuk megszületett, tudja, hogy semmi sem mindegy, szeretné, ha a dolgok úgy történnének, ahogy ő is szeretné, kompromisszumszerűen – meséli a fiatal apuka, aki új lakásában kialakított egy gyerekszobát Ádámnak.

„Az elmúlt napokban kezdtem felfedezni, hogy egész különleges viszony van közöttünk, bár, lehet, hogy ez nem több a normális apa-fiú viszonynál…. – folytatja Kiskeró, aki belátta, hogy az anyagiaknál sokkal többet érnek az illékony pillanatok, így azótza minden szabadidejét kisfiával tölti. Sokszor az anyukájával együtt hintáztatják, vagy amikor nincs előadása, esténként együtt fürdetik a babát.

„Ádámnak az lesz a természetes, hogy minden másnap az apjával van, ahogy az ünnepeket is ugyanúgy együtt töltöm majd vele és az édesanyjával. Hozzáteszem, én is így nőttem fel. Hat éves voltam, amikor a szüleim elváltak, és mivel én voltam az apásabb, vele maradtam.”

(hot!)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Please follow and like us:
Végre megszólalt! Először beszélt válásáról Kerényi Miklós Máté
error: Content is protected !!