Van, ami sosem ada­tott meg a mű­sor­ve­ze­tő­nek, és most már nem is biz­tos, hogy va­laha meg­kap­hatja.

Hirdetés

Bár két esküvője volt, soha életében nem viselt menyasszonyi ruhát Jakupcsek Gabriella. A műsorvezető Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában vallott arról, mennyire bánja, hogy mindkét esküvőjén másféle öltözékben mondta ki a boldogító igent – írja a Bors.

“Egyik házasságomnál sem volt templomi esküvő. Most már bánom, de amikor az első házasságomat kötöttük a 80-as években, akkor nagyon nagy divat volt, hogy mindennek ellenébe megyünk.”

Ezért négyen voltunk a házasságkötő teremben, és egy sörözőbe mentünk, utána este pedig már Prágában söröztünk.

“Nem volt fátylam, sem esküvői ruhám. Igazi menő esküvő volt… Nem is tudom, miért hívom esküvőnek” – mondta el a műsorban Jakupcsek, aki másodszorra is lemaradt a menyasszonyi ruháról.

Hirdetés

Második esküvőjét Kliegl Ádámmal kötötte, és mivel már sok ideje voltak együtt, itt sem szerveztek világra szóló lakodalmat.

“Mivel már hat éve éltünk együtt, úgy gondoltuk, hogy legyen inkább egy buli. És az is lett az egész esküvő. Ott sem volt menyasszonyi ruhám.Volt ugyan egy ruhám, de köze nem volt az esküvőhöz, viszont már volt csokrom” – mesélte nevetve.

Jakupcsek már nem gondolkodik azon, hogy fehér ruhát öltsön, mert bár örülne, ha viselhetné, de egyre kevesebb esélyt lát erre.

“Mondtam a férjemnek, hogy mivel huszonöt év körül tartunk már, kéne csinálni valamit, de ő akkor is buliban gondolkozik. Már nem látom magam abban a fátyolban. Vannak dolgok, amik elmúlnak” – tette hozzá lemondóan Gabriella.

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Jakupcsek férje ezt nem tette meg, és már nem is fogja soha többé
error: Content is protected !!