3 csillagjegynek dől a lé most, nézd meg, köztük vagy-e.

Hirdetés

 

Kos:
III.21. – IV. 20.

Mostanában mintha csendesebb lennél. Nem vagy annyira hangos, nem fontos, hogy lássanak, nem akarsz mindent megnyerni, jól esik elmélázni. Talán még odáig is eljutsz, hogy csak úgy vagy – s ennek nagyon sok hozadéka van. Például, jönnek az érzések, megérzések, melyek eddig is itt lettek volna, de akkora „szélviharban”, amit csapni szoktál – csak úgy röppennek tovább! Önmagad középpontjára találva, pontosan tudod, hogy mit kell tenned céljaidért, ahhoz, hogy érkezzen a pénz – s itt is van. Bőségesen!

 

Hirdetés

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Muszáj betérned egy lottózóba, hisz milliomos fényszögeid egy szelvény feladását kérik – angyalaid hoznák a pénzt, ha csak egy picit is tennél érte! Álmodozz csak a tengerről, mely erőt ad ahhoz, hogy gondolkozz a megvalósításon – jönnek is csőstül az ötletek! Csak kicsit kell elcsendesedned, hogy a túloldalról érkező súgó hangokat meghalld. Sikerülhet nyélbe ütni, legyen az csak egy rövid utazás is – családod legnagyobb örömére. Ne sajnáld, ha sokba kerül, az élmény maradandó!

 

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Tudásod, külfölddel való kapcsolataid, a jogra való rálátásod, ötleteid okot adnak arra, hogy bőségesen érkezzen a pénz. Mégis – ébernek kell lenned, mert könnyen csapdába eshetsz – s talán még az is elveszik, ami van! Leginkább a titkos dolgokkal kapcsolatos üzletekre figyelj, ahol a káprázat beszippanthat, s a benned levő hiú vágyaknak később busásan meg kell fizetni az árát! Hangulatváltozásaid sem segítik a jó döntéseket, úgyhogy sportolj sokat, hogy középpontodba kerülj!

És a többiek?
Bika IV.21. – V.20.

A „legjobb pénzügyi szakember” híredet most is öregbítheted. A pénz, az anyagi világ, a földi életben való eligazodás a te területed. Ám ha hagyod hangulatváltozásaidat a pénzügyi dolgaidba beleszólni, ha az érzelmeket beengeded az üzleti életbe, ha munkatársaid eltérítenek a benned levő nagyon jó, ösztönös megérzésektől – mindezt most meg is lehet cáfolni, melyet pénztárcád tartalma vagy bankszámlád könnyen megmutat. Vedd észre, ha túlzott költekezésbe kezdesz, még időben állítsd le magad!

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Ajajj! Nem a te hónapod ez a pénzügyi vonalat nézve, bár angyalaid – főnöködön keresztül – akár sokat is hozhatnak! Vigasztaljon, hogy a küzdés által rengeteg élethelyzetbe kerülsz, s bölcsebbé válsz általuk, nagyobb lesz élettapasztalatod. Ha kiegyensúlyozottabb anyagiakra vágysz – ne rohanj! Ne kapkodj, ne hozd az egyik döntést a másik ellenében, ahogyan épp hangulataid vagy környezted diktálja – ahol jelentős szerepet töltenek be szerelmed vagy gyerekeid. Egy kiadós sportolás is tud segíteni!

 

Rák:
VI.22. – VII.22.

Fontos most a pénz. Költesz is jócskán – magadra. Ezer ötleted és vágyad van, amiről nem tudsz, nem akarsz lemondani. Ezek között vannak nem kevés pénzt igénylők is, hisz most az elegancia utáni vágy, a hiúságod előtérbe kerülhet. Nem csak a ruhák üde színfoltjai hoznak lázba, de otthonodhoz is oly sokra volna még szükség, annyi megvalósítani valód van! Még az utazásról akkor nem is esett szó – hisz mikor menj a tengerpartra, ha nem ilyenkor? Próbáld a közepet megtalálni, ne ess egyik végletből a másikba!

 

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Rád nem jellemző módón – akár a pazarlás csapdájába is eshetsz! Talán te sem érted, hogy mi ennek az oka, hogy a mindig szerény, határokat ismerő belső hangod most sehol – nem szól, nem figyelmeztet. Pedig próbál jelezni! Ám nagy rohanásodban, lendületedben elvész a hangja, s észre sem veszed, hogy jóval többet költesz túlzott vágyaidra, hangulati döntések alapján, mint amennyit lehetne. Az sincs kizárva, hogy egy nagy utazás csappantja meg bankszámládat, amire ne sajnáld – de utána tarts mértéket!

Mérleg:
IX.24. – X.23.
Ha nyomasztanak a pénzügyi gondok, tudd, hogy semmi nem tart örökké! Egyszer lent, egyszer fent – ahogy belélegzünk és kilélegzünk! Kicsit fogd magad vissza a költekezésben, még ha szebbnél szebb ruhákat és ékszereket is látsz meg – csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Meglehet, felfedezed közben saját tehetségedet, ami képes akár csodálatos ruhakölteményeket, otthonodat szépítő műtárgyakat, képeket alkotni – amire talán rá sem jönnél, ha bankszámládon a pénz kiapadhatatlan lenne!

 

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Stabilan érkezik annyi, amennyire szükséged van, s meglepetésként, váratlanul akár milliókat is nyerhetsz! No, mielőtt innál a medve bőrére, s többet költenél, mint amid van, vagy titkos dolgokba mennél bele, melyeknek az árát később sokszorosan megkérik – mindenféle túlzott lelkesedés nélkül – keresd fel „szent” helyedet, templomodat, találkozz legbelső éneddel, angyalaiddal, akiknek mondd el kérésedet, s útközben térj be egy lottózóba, ahol egyetlen szelvényt vegyél az ügy érdekében!

 

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Meglehet, most sok kiadásod van – elsősorban magadra. Összejöhet minden! Egyszerre szakad az ing, a gatya – melyeket pótolni kell. Nem lesz könnyű dolgod, hogy megtaláld a határaidat! Hangulataid fellelkesítenek. Elég volna talán egy vagy kettő a vágyott és szükséges dologból – de hozva formád, megint belecsúszol saját csapdádba, s a színválasztékokból és különböző nagyságokból is bőségesen vásárolsz – hisz sose lehet tudni! Állj! Állj! A közép! A közép! Ami számodra a világon a legnehezebb!

 

Bak:
XII.22. – I.20.

Jól esik megpihenni, egyedül lenni, önmagaddal találkozni – ami hozza is gyümölcsét. Nem csak belső középpontodat találhatod így meg, de nagyon jó megérzéssel, ráérzéssel tudni fogod, hogy hova kell befektetni, mit hol kell venni, hol vannak a határok, meddig mehetsz el. Közben ezer meg ezer ötlet érkezik, elsősorban otthonoddal kapcsolatban, amit szívesen újítasz, szépítesz, s ami erőt is ad a pénzteremtéshez. Pároddal összhangban vagy, tudjátok, mit szeretnétek – öröm a közös tervezés, megvalósítás.

 

 

Halak:
II.21. – III.20.

Összevisszaság van a pénzügyeidet illetően – de hát ki foglalkozik azzal, ha érkezik bőségesen, ha van mit aprítani a tejbe? Angyalaid hozzák, s persze kifogyhatatlan vagy az elköltésben, hisz oly sokat szeretnél adni szerelmednek, gyerekeidnek! Ha mégsem kapsz fentről segítséget, akkor sem kell aggódnod, hisz te is megteremtheted, tettre kész vagy, tele gondolatokkal, ötletekkel. Azért csak állj meg egy lottózónál! Adj fel egy szelvényt kedvenc számaiddal!

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

3 csillagjegynek dől a lé márciusban, nézd meg, egyikük vagy-e.
error: Content is protected !!