Be­vá­sár­lás köz­ben kel­lett új­ra­élesz­teni Györ­gyöt, aki két­szer lett rosszul az érdi Spar­ban. Az éle­tét egy sza­bad­na­pos dok­tor­nő­nek kö­szön­heti…

Hirdetés

Az 56 éves György váratlanul, vásárlás közben lett rosszul, életében először epilepsziás rohama volt.

A férjem egyszer csak megszédült, rángatózni kezdett” – idézte fel a rettenet perceit Csilla. “Kiabálta a nevem, mire én odasiettem a lányommal, aki azonnal hívta a mentőket. Valamivel jobban lett Gyuri, de a kasszához érve újra összecsuklott, mint később kiderült, epilepsziás rohama volt” – mesélte a Blikknek Csilla, akire pánikroham tört férje rosszulléte alatt.

Szerencsére pont ugyanott és ugyanakkor vásárolt dr. N. Réka, egy közeli magánklinika orvosa.

Hirdetés

Addigra leállt a férjem keringése, pulzusa sem volt. A hölgy szólt, hogy ő orvos, majd rögtön megkezdte az újraélesztést.

“Közben a mentősök már úton voltak. A doktornő villámgyors volt, azonnal láttam, hogy jó kezekbe került a férjem. Ha ő nincs, akkor Gyuri mára halott” – mondta Csilla.

A férfi kórházba került, de még aznap éjjel ki is engedték. Ezután üzent ismerőseinek Csilla a Facebookon, remélve, hogy így megtalálják segítőjüket. Az üzenet végül egy zárt csoporton keresztül jutott el a doktornőhöz, aki reagált is:

“Én segítettem tegnap. Örülök, hogy segíthettem. Szeretettel gondolok volt mentős kollé­gáimra, akiktől ezt megtanulhattam” – írta.

A család szeretné majd személyesen is megkeresni az orvosnőt, a közreműködő ismerősöknek pedig köszönik a segítséget.

ripost
Facebook Hozzászólások
Hatalmas a pánik az érdi be­vá­sár­ló­köz­pont­ban: szabadnapos orvosnő lé­pett közbe
error: Content is protected !!