Idegesen távozott a Zámbó Jimmy életéről szóló musical után a budapesti Stefánia palotából Edit asszony. A legendás énekes özvegye már megbánta, hogy engedélyt adott a Pintér Tibor által jegyzett darabra, s a rokonok előtt nem rejtette véka alá lesújtó véleményét az előadásról, ami szerinte vállalhatatlan. Igaz, nyilatkozni nem akart lapunknak, de felindultsága egyértelmű volt.

Hirdetés

 

Már a premier előtt nagy volt a nyugtalanság a Zámbó rokonságban. Korábban felröppent, hogy a család nem minden tagja örül az ötletnek, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor színre viszi Jimmy életét. A legnyugtalanabb az özvegy, Zámbó Edit volt, és ez már a darab elején is látszott. Nem csoda, hiszen ő adott engedélyt a megvalósításhoz. Az első rész utáni szünetben azonban szinte magán kívül, a síráshoz közeli hangon mondta el lesújtó véleményét a darabról a családnak és az ismerősöknek. Mindenkihez azzal ment oda, hogy lelkiismeret-furdalása van, és már bánja, hogy zöld utat adott a munkálatokhoz. Az özvegy a partit sem várta meg.

– Editnek nem tetszett a da­rab, szerinte szörnyű volt, a szavaiból egyértelműen érződött, gya­lázatosnak tartja az előadást, méltatlannak Jimmy emlékéhez – mesélte az egyik ismerőse. Az özvegyet a Bors fotósa fényképezte le, rá sem lehet ismerni.

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Elképesztő, hogy néz ki Jimmy özvegye, Edit! Rá sem lehet ismerni
error: Content is protected !!