Ha kipróbálod a káposzta gyógymódot, egészségesebb leszel, mint valaha. Úgy működik, mint egy mágnes, kihúzza a szervezetből a betegségeket. Azonkívül, hogy számtalan formában elkészíthető, és fogyasztható, nagyon hasznos, hiszen nagyon sok betegségtől szabadíthat meg. Próbáljuk ki!

 

Hirdetés

Gyulladások, duzzanatok

Ha kificamodik a kezünk, vagy lábunk, vagy egy nagyobb terheléstől meghúzódik, tegyünk rá egy káposzta levelet. A fájó, meguzzadt bokával is csodákra képes. Borítsuk be a problémás részt egy friss káposzta lapival, majd tegyünk rá egy nejlont, húzzunk egy zoknit, és hagyjuk így egész éjszaka.

Pajzsmirigy problémákra

A pajzsmirigy rendkívül fontos, a növekedéshez, fejlődéshez, és a szervezet normális működéséhez elengedhetetlen hormonokat termel. Ha pajzsmirigy problémával küzdünk, tegyünk egy káposztalevelet a nyak első felére a pajzsmirigyre, és kössük be egy éjszakára. Ismételjük meg többször a kezelést.

Fejfájásra

A fejfájást a túlzott stressz, fáradtság, és a szorongás is okozhatja. Alkalmazzunk egy friss káposzta leveles borogatást a homlokra. Minél több ideig hagyjuk rajta, sőt a legjobb, ha egész éjszaka a fejünkön van. Hogy jobban tudjuk rögzíteni, vegyünk fel egy vékony sapkát, vagy kendővel kössük át a homlokunk.

Hirdetés

Szoptatás utáni mellfájdalomra

A nők körében, főleg az első szülés után gyakori, hogy erős mellfájdalomra, -sebesedésre panaszkodnak. Apróra kell vágni egy káposzta levelet, és be kell borítani vele a mellet. Vagy tegyünk egy-egy káposztalevelet a mellekre, és vegyünk fel rá egy melltartót. Egész éjszaka, sőt nappal is, amíg csak tudunk maradjunk így. Néha cseréljük frissre a káposztát.

Szerző: tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Tedd a káposzta leveleket a lábadra és a melledre lefekvés előtt! Reggel csodálatos dologban lesz részed!
error: Content is protected !!