Újabb bizonyítékokat vizsgál meg a rendőrség Novozánszki Fanni (†24) halálával kapcsolatban – értesült a Blikk!

Hirdetés

A hatóságok mindent megtesznek, hogy kiderítsék, ki ölhette meg a november 20-án eltűnt egykori ValóVilág-szereplőt, akinek testét nagy erőkkel keresik országszerte. Lapunk úgy tudja, nemrég a rendőrség lefoglalta Fanni régi mobiltelefonját, amelyet lecserélt egy újabb készülékre. A készüléket egy szervizben találták meg, ahova Fanni még novemberben, eltűnése előtt adta be.


 
– A javíttatni vitt mobilt a rendőrök foglalták le a szervizből, hogy megnézzék az üzeneteket, fotókat. Talán találnak olyan adatokat a készülékben, amelyek az elkövetőhöz vezetnek – mesélte a Blikknek egy bennfentes.

Úgy tudjuk, a hatóság emberei azt feltételezik, hogy Fanni és feltételezett gyilkosa már hónapokkal korábban is beszéltek egymással, amelynek lehet nyoma a telefonban. Így még több bizonyíték lenne a nyomozók kezében, hogy börtönbe zárhassák a nő gyilkosát. Mint a Blikk korábban megírta, a pénze miatt ölhették meg a fiatal lányt, aki a halála előtt néhány nappal több millió forintot vett ki a bankból. A gyászoló édesanya, Kati is emlékezett a készülékre.

Hirdetés

– Azt még mesélte a lányom, hogy beadja szerelőhöz, mi pedig nemrég kerestük a papírjait, hogy elmehessünk érte, de tulajdonképpen azt sem tudtuk, hova adhatta be. Azóta megtudtuk, hogy lefoglalták a rendőrök – mondta megtörten Fanni édesanyja. – A lányomat már semmi nem hozza vissza, az a helyzet. Persze, tudni akarom, hogy mi történt vele vagy hogy hol van most. Ez a legrosszabb, hogy nem tudunk semmit, és nekem már a legvadabb, legdurvább dolgok jutnak eszembe. Én csak szeretném újra megölelni, semmire nem vágyom jobban, de érzem, hogy ez már nem válhat valóra – mesélte sírva Kati.

Mint ismert, a volt VV-hős eltűnése után előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, akit emberöléssel gyanúsítanak.


Hallgat a gyanúsított

A Blikk úgy tudja, az előzetesben lévő férfi még mindig nem tett beismerő vallomást, folyamatos ellentmondásokba keveredik, sőt, nemrég a proligráfos vizsgálatot is megtagadta. Mivel a hazugságvizsgálat csak a gyanúsított beleegyezésével történhet, így joga van ellentmondani, ám ebből akár azt a következtetést is le lehet vonni, hogy titkolnivalója van.

otpercpiheno.hu
Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
ÚJABB RÉSZLET. HALÁLA ELŐTT HATALMAS KÉSZPÉNZ ÖSSZEGET VETT FEL FANNI A BANKSZÁMLÁJÁRÓL!
error: Content is protected !!