Ahogy életének minden pillanatát, természetesen a reggelijét sem mulasztotta el megosztani követőivel Berki Krisztián, aki Instagramjára posztolta az ínycsiklandó kolbászos-szalonnás rántotta képét, és azt is megmutatta egy Insta story fotón, hogyan készült.

Hirdetés

Ezzel viszont nem csak a nyálelválasztást indította be azoknál, akik még nem reggeliztek, hanem egy sokakat foglalkoztató titokról is maga rántotta le a leplet. Berki most már tuti becsajozott, a rántottát ugyanis egy minden kétséget kizáróan női kéz kavargatta. (Hacsak persze Berki nem festi titokban pirosra a körmeit.) Gyanús, hogy kora reggel nem a bejárónő érkezett megsütni a reggelit, hanem olyasvalaki készítette, aki amúgy is helyben töltötte az éjszakát.

Piros körmök! © instagram/berkikrisztian

Egyébként már pár napja is volt egy árulkodó poszt, ebben Berki azt mutatta meg, milyen rózsával fogja köszönteni szerelmét. Majd hozzászólásokban egyértelművé tette azt is, a virág még csak véletlenül sem kislánya édesanyjáé, Pameláé lesz.

– A Valentin nap a szerelemről szól, nem az elmúlásról. A gyermekemért az édesanyjának mindig hálás leszek, de ezért nem a szerelmesek napján kell hálásnak lenni vagy azt kimutatni! – írta Berki a kép alá.

Hirdetés

bors

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Ezt kapja Berki új nője Valentin napra
error: Content is protected !!