Budapest — Alaposan a mély vízbe dobta Rippel Ferenc (46) az új barátnőjét, Viktóriát (22). A világrekorder artista ugyanis úgy döntött, alig egy napos ismeretség után bemutatja a nagyvilágnak friss kapcsolatát.

Hirdetés

– Ez a mosoly azonnal elcsavarja az ember szívét – nézett szerelmesen Viktóriára Rippelaki büszkén árulta el a Blikknek, hogy a hét végi Story-gála mindössze a második randijuk helyszíne volt.

Pedig a hírességek akár hosszú hónapokig titkolóznak, mire kiállnak a nyilvánosság elé új szerelmükkel, Rippel Feri azonban elárulta, annyira biztos magában, hogy nem szeretett volna felesleges köröket futni. Így büszkén vállalta fel a lányt, akivel előző nap találkozott életében először személyesen, és akivel, ahogy ő fogalmazott, még semmi nem történt közöttük.

Az artista és Viktória a hét végi gálán randiztott másodjáral /Fotó: Pozsonyi Zita

Hirdetés

– Modern felfogásúak vagyunk, ezért döntöttünk úgy, hogy miért ne. A Facebookon ismerkedtünk meg, bejelölt, én visszaigazoltam, találkoztunk, bejöttünk egymásnak, és most itt vagyunk – mesélte el rövid kapcsolatuk eddigi történetét Ferenc, aki úgy gondolja, annyi mindent megélt már eddigi életében, hogy egyrészt ismeri az embereket, másrészt már nincs kedve taktikázni. Ráadásul, mivel az érdeklődési körük is nagyon hasonló Viktóriával, mind a ketten az orvostudomány iránt érdeklődnek, azt tanulják, így nem lesz gond a jövőben sem.

Éppen ezért az sem meglepő, hogy Rippel Ferenc máris azt tervezi, hogy miként szervezik meg a közös életüket, a fiatal lány ugyanis Szeged mellett él.

– Találtam egy gyöngyszemet, igaz, a világ másik felén, Szeged mögött egy eldugott településen. A heti kötelezettségeink miatt komoly feladat lesz ezt összehozni, de maximum nyitunk Szegeden is egy Rippel Akadémiát, hogy még több dolgom legyen arra – viccelődött az artista, akinek új kedvese elárulta, ő szerette volna megismerni Rippel Ferencet.

– Régebben bejelölt már, de mivel a profilom telítve van, nem is vettem észre. Aztán nemrég a Facebook felhívta a figyelmet a függőben lévő jelölésekre, és megláttam őt. Tudtam, hogy azonnal meg kell ismernem, s azt hiszem, jól döntöttem – áradozott Viktóriáról Rippel Feri.

Rippel Viktor is először mutatkozott Emesével /Fotó: Weber Zsolt

Öccse is szerelmes

Nem csak Rippel Ferenc mutatta meg először új kedvesét nyilvánosan, de öccse, Rippel Viktor (44) is. A testvérpár fiatalabb tagja sokkal visszahúzódóbb, mint bátyja, de ő és barátnője, Emese láthatóan szintén nagyon jól érezték magukat az esten.

blikk

Facebook Hozzászólások
Ki ez a nő? Egy Szeged melletti faluban szerzett kísérőt magának a sztár a Story gálára! Egy napos az ismeretség!
error: Content is protected !!