Juhász Péter és korábbi élettársa itt még együtt

Hirdetés

Juhász Péter és korábbi élettársa itt még együtt

Budapest — Közleményt adott ki Juhász Péter (46) volt élettársa, aki azt írja, az elmúlt napok eseményei kényszerítik arra, hogy megszólaljon, bár nem közszereplő.

Mint fogalmaz, teljes értetlenséggel áll a tény előtt, hogy az Együtt elnökével való gyermekelhelyezési ügyeik iratanyaga az akaratán kívül nyilvánosságra került.

 Ettől az eljárástól jómagam teljes mértékben elhatárolódom, mert meggyőződésem, hogy a kialakult helyzet mindkét fél, de különösen a három kiskorú gyermekem számára ártalmas – fogalmazott az asszony a közleményében, amelyet a Patent Egyesület, egy nők elleni erőszak áldozatai számára fenntartott jogsegélyszolgálat oldalán tett közzé. – Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént – írta.

Hirdetés

A II–III. kerületi bíróság előtt lévő peranyagra hivatkozva több hír is megjelent, miszerint Juhász 2016 karácsonyán tettleg bántalmazta, begyógyszerezte volt élettársát. Az idézett jegyzőkönyvekben az is szerepel, hogy a politikus a gyermekei jelenlétében drogozott.

Juhász tagadja az állításokat, zsarolásról és rágalomhadjáratról beszél, de azt elismerte, hogy volt dulakodás köztük.

Az Együtt elnöke a mai este folyamán blogján egy közleményt osztott meg, amelyben arról ír, sajnálja az elmúlt napok történéseit.

„Juhász Péter és volt élettársa egyaránt elítélik azt, hogy a közöttük folyamatban lévő peranyag a hozzájárulásuk nélkül nyilvánosságra került. Kinyilvánítják, hogy a magánéletükről további információkat a nyilvánosság számára közölni nem kívánnak. Juhász Péter őszinte sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a sajtóban megjelent, ellene irányuló támadások miatt arra kényszerült, hogy volt élettársáról olyan internetes bejegyzéseket és nyilatkozatokat tegyen közzé, amelyek őt negatívan érintette a közvélemény előtt.”

pestisracok.hu szerint egy magánszemély feljelentést tett az ügyben. – Az ügyészség dönt arról, hogy elrendel-e nyomozást, aminek lefolytatásával a rendőrséget bízza meg – mondta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A BRFK lapunkkkal közölte, sem 2016-ban, sem most nem indult eljárás az ügyben.

blikk

Facebook Hozzászólások
Megszólalt Juhász Péter, sajnálja a történteket
error: Content is protected !!