Úszó­sztá­runk túl van a ne­he­zén? Ez lehet az oka az utóbbi hetek tör­té­né­se­i­nek.

Hirdetés

 

Hosszú Katinka beadta a válópert – értesült a Blikk. Ez esetben rövidesen hivatalosan is véget érhet háromszoros olimpiai úszóbajnokunk kapcsolata amerikai edző-férjével, Shane Tusuppal.

Végérvényesen vége az álompár kapcsolatának?
Végérvényesen vége az álompár kapcsolatának?

Fotó: Markovics Gábor

A sportoló és korábbi úszótársából lett edzője 2013 augusztusában házasodott össze a Seychelles-szigeteken. Tavaly novemberig tündérmesébe illőnek tűnt a kapcsolatuk, nem csak a zsákszámra nyert aranyérmek, de a napi 24 órás együttlétükről kifelé sugárzott magánéletbeli boldogságuk miatt is.

Hirdetés

Máig csak találgatni lehet, hogy mi okozta a törést a házasságukban, de november óta más utakon járnak. A karácsonyt sem közösen töltötték, külön laknak, s Hosszú trénerként sem számít férjére: mással készül, és más szakember után kutat.

Nincs visszaút nála Tusupnak?
Nincs visszaút nála Tusupnak?

Fotó: Szabolcs László

Tusup hetekig kétségbeesetten próbálta visszahódítani szerelmét. Egy ideig a közösségi oldalain is sejtelmes üzenetekkel bombázta, majd január 11-én, az Év Sportolója Gálán felolvasott könnyfakasztó beszédében ma­gyarul kért tőle bocsánatot. Katinka azonban azóta sem enyhült meg, olyan mély sebet ejthetett benne a férje.

Tusup edzőként sem kell már Katinkának
Tusup edzőként sem kell már Katinkának

Fotó: YouTube

A Blikk szerint most már nincs is visszaút Tusup számára, a lap értesülése szerint világsztárunk elindította a válást. A végleges eltávolodásukat látszik alátámasztani, hogy Tusup a jelek szerint feladta a harcot, régóta egyetlen fotót, üzenetet sem posztol. Még a szerelmesek Valentin-napjánsem tett kísérletet a békítésre. Katinka viszont kezd visszarázódni az életbe, rendre mosolygós tartalmakkal lepi meg a rajongóit.

Katinka újra egyre többet mosolyog
Katinka újra egyre többet mosolyog

Fotó: Szabolcs László

Mintha megkönnyebbült volna. Lehet, hogy beadta a válókeresetet?

ripost

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hosszú katinka nem bocsát meg Shane-nek! Ezért!
error: Content is protected !!