Fotó: Thinkstock

Ezekre nagyon oda kell figyelned!

Hirdetés

A 2018-as év a növekedés, a tanulás és az új felfedezések éve lesz. Olyan tevékenységekbe vetjük bele magunkat, amelyeket valóban élvezettel végzünk majd. Ugyanakkor ez az év a kihívások és bizonyos értelemben a bukások éve is lesz.

A csillagjegyed alapján meghatározható, hogy milyen téren fogsz nehézségekkel szembenézni idén.

Kos, 3/21 – 4/19 ~ Karrier

Hirdetés

Hajlamos vagy munkamániássá válni és a karriered építése miatt mellőzni az életed egyéb területein szereplő dolgokat, elvesztve így az egyensúlyt. Olyan ígéreteket teszel, amelyeket nem tudsz betartani a munkahelyi kötelezettségeid miatt. Ebben az évben próbáld megteremteni az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Bika, 4/20 – 5/20 ~ Ego

Az egód folyamatosan útját állja annak, hogy egészséges kapcsolatokat építs ki másokkal. Különösen nehéz számodra, hogy elismerd, ha hibázol és bocsánatot kérj. Ebben nem vagy igazán jó. Ebben az évben érdemes átgondolnod, hogyan kerekedhetnél felül az egódon, hogy jobb önmagaddá válhass.

Ikrek, 5/21 – 6/20 ~ Szokások

Az elmúlt évek során számod egészségtelen szokást alakítottál ki, amelyeket most már nehezen tudsz elengedni. Néha úgy érzed, hogy ezek a szokások visszatartottak a fejlődéstől, de azt nem tudod, hogyan mondhatnál le róluk, hogy újakat formálj. Ebben az évben ideje, hogy új, egészséges szokásokkal helyettesítsd az eddigieket.

Rák, 6/21 – 7/22 ~ Hanyagság

Az elmúlt időszakban bizonyos fokú nemtörődömséget alakítottál ki a környező emberekkel és a világ bizonyos kérdéseivel kapcsolatban. Nem érted, hogy mások egyáltalán miért zaklatnak téged a problémáikkal. Emiatt vesztettél el barátságokat ás konfliktusaid is voltak a családoddal. Ebben az évben ideje változtatnod a hozzáállásodon.

Oroszlán, 7/23 – 8/22 ~ Rossz kapcsolatok

Sokkal hosszabb ideig maradsz meg bizonyos kapcsolatokban, mint kellene és ez hosszútávon sérüléseket okoz benned és kimerít. Nehezedre esik véget vetni egy kapcsolatnak, még akkor is, ha tudod, hogy nem szolgál téged. Ebben az évben ideje ezeket felszámolni és a jövőben az egészséges kapcsolatokra fókuszálni.

Szűz, 8/23 – 9/22 ~ Ellenségeskedés

Nehezedre esik új elképzeléseket és egyéb változtatásokat beengedni az életedbe. Nagyon nehéz megközelíteni téged, ami gátat vet annak, hogy új kapcsolatokat építs ki és új barátokat szerezz. Ebben az évben ideje változtatnod a hozzáállásodon és új ideákat és embereket közel engedni magadhoz.

Mérleg, 9/23 – 10/22 ~ A múlt

Nehezen tudsz az itt és mostra koncentrálni, mert még mindig a múlt dolgain rágódsz. Olyan eseményeken, amelyek még mindig kísértenek és nem tudtál teljesen felépülni belőle. Ebben az évben ideje, hogy megbékélj a múltaddal, hogy teljes mértékben a jelenedre és jövődre tudj koncentrálni.

Skorpió, 10/23 – 11/21 ~ Magányosság

Gyakran vagy egyedül, de ez nem azért van, mert ne lenne társaságod, egyszerűen így alakítod az életedet. Szeretsz elvonulni és olyan életet építettél ki magadnak, hogy azáltal ki tudsz zárni olyanokat, akikkel már nem tartanád a kapcsolatot. Próbálj meg ebben az évben nyitni azok felé, akik érdemesek a szeretetre.

Nyilas, 11/22 – 12/21 ~ Korábbi hibák

Nehezedre esik szembenézni a múltbéli hibáiddal. Újra és újra átgondolod a múltad ballépéseit és ahelyett, hogy újragondolnád őket, igyekszel eltemetni őket mélyre. Ebben az évben ideje, hogy szembenézz velük, elismerd őket és végre továbblépj.

Bak, 12/22 – 1/19 ~ A tanulás elutasítása

Mindannyian követünk el hibákat és ez mindaddig rendben is van, amíg képesek vagyunk azokból tanulni és javítani rajtuk, hogy ne ismétlődjenek meg. Te azonban képtelen vagy tanulni belőlük és újra és újra elköveted őket. Ebben az évben ismerd fel a bennük rejlő leckét, hogy fejlődhess általuk.

Vízöntő, 1/20 – 2/18 ~ Elvárás

Nagyon magasra teszed a mércét, ha elvárásokról. Elképzelsz egy helyzetet, és hogy annak hogyan kellene alakulnia, azonban ha az nem az elképzeléseid szerint történik, akkor teljesen kibuksz. Ebben az évben érdemes, hogy ne lőj túl a célon és fogadd el, ha valami nem teljesen úgy történik, ahogyan megálmodtad.

Halak, 2/19 – 3/20 ~ Korábbi kapcsolatok

Még mindig kísértenek a múltbéli kapcsolataid. Úgy érzed, mintha bizonyos helyzetekben nem azt mondtad volna, amit igazán szerettél volna és emiatt a beteljesítetlenség érzése uralkodik el rajtad. Néha azt érzed, hogy szívesen felélesztenéd ezeket a kapcsolatok, nem számít, hogy mennyire rosszul végződtek. Ebben az évben ideje, hogy elengedd a múltat és a jelen kapcsolataidra fókuszálj, és azokból hozd ki a lehető legjobbat.

(Tudáfája)

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez lesz a 2018-as éved legnagyobb ballépése a csillagjegyed alapján. Készülj fel rá már most
error: Content is protected !!