Berki Krisztián exe és az új kedvese együtt járt tornázni Rubint Rékához. Még ajándékot is vitt korábban Berki kislányának és Pamelának Mazsi. Mára a kecskeméti cukrászhölgy lett a testépítő új kedvese.

Hirdetés

Berki Krisztián új barátnője szépségkirálynőből lett jólmenő cukrász. Hódi Pamela előbb ismerte kislánya édesapjának új párját, mint maga Berki Krisztián. A két nő ugyanis együtt járt edzeni.

Nem titkolózik tovább, és felfedte bájos barátnője arcát Berki Krisztián. A 37 éves macsó idestova hat hónapja tett pontot gyermeke édesanyjával, Hódi Pamelával való több évig tartó se veled, se nélküled kapcsolata végére. Azóta mindenki érdeklődve várja, hogy a nagy nőfaló hírében álló Berkinek ki lesz a következő párja. Néhány hete egy Eszter nevű hölgy is feltűnt az életében, ám úgy látszik, a befutó Renáta lett.

Pamela reméli, hogy Renáta az ő és Berki viharos kapcsolatába is nyugalmat hoz. © Bors

A Bors utánanézett a bájos kecskeméti lánynak, akiről kiderült, hogy 16 évesen a helyi Élményfürdő Szépe volt, és az egyik zenei csatorna szépségversenyét is megnyerte, 2011-ben pedig A Szépségkirálynő- választás egyik esélyes döntőseként vonult végig a televízió kamerái előtt. A tábori felkészülésben anno Rubint Réka segítette, akivel Reni azóta is nagyon jóban van. A huszonöt éves lány rendszeres látogatója a fitneszlady edzéseinek, Réka pedig Reni cukrászatának egyik törzsvendége, ugyanis a szépség azóta sikeres üzletasszonnyá nőtte ki magát.

Hirdetés

Buda után szülővárosában, Kecskeméten is cukrászüzletet nyitott, és finomságait a celebek is szívesen fogyasztják. A Schobert családtól kezdve Polgár Krisztán át Szabó-Kimmel Tamásig mindenki megfordult már a Mazsi becenéven ismert cukrászlánynál. De kiderült, hogy Hódi Pamela is személyesen ismeri az „utódját”.

Hódi Pamela kedves lánynak tartja gyereke apjának új párját, hiszen jól ismeri. Együtt formálták a testüket Rubint Réka óráin. © Fejér Bálint

– Rubint Réka edzéseiről ismerem Mazsit, nagyon kedves lány. Decemberben volt fenn nálam és Natinál, hozott ajándékot is. Nagyon jó benyomást tett rám. Örülnék, ha ő maradna Krisztián párja. A kislányom miatt nagyon fontos, hogy kivel alkot egy párt az édesapja, és kivel van Nati, amikor nála van. Mazsi ellen semmi kifogásom – mondta a Borsnak Pa­mela, aki az új szerelem kapcsán re­mény­kedik egy jobb viszonyban a műsorvezetővel.

– Bízom benne, hogy Krisztián megtalálta az igazit, és a boldogsága a mi kapcsolatunkra is jó hatással lesz. Én abszolút jó érzéssel közeledem felé, és Nati miatt szeretném a lehető legjobb kapcsolatot kialakítani Krisz­tiánnal – tette hozzá Pamela.

Berki Krisztián új barátnője szépségkirálynőből lett cukrász © Vadnai Szabolcs

A Bors Berki Krisztiánt is megkereste, hogy az új szerelemről kérdezze, de a műsorvezető udvariatlan módon visszautasította a beszélgetést, mondván a magánéletéről nem nyilatkozik. Katona Renáta Mazsit is utolértük, aki még nem szeretett volna beszélni Berkihez fűződő románcáról, de nem tagadta, hogy egy párt alkotnak.

MÉG VÁR AZ IGAZIRA

Hódi Pamelának egy kisgyerekkel sokkal nehezebb az ismerkedés, hiszen felelős anyaként Nati érdekeit kell szem előtt tartania.

– Randizgatok, és a fél év alatt már jött olyasvalaki, akihez érzelmi szálak kezdtek el fűzni. De nekem több idő kell egy kapcsolathoz. Remélem, hamarosan eljön az a férfi, akit megszeretek én és a kislányom is. Most tökéletesen elvagyok egyedül is, semmit sem sürgetek, így azt sem, hogy bármit idejekorán nyilvánosság elé tárjak. Ha majd lesz párkapcsolatom, amire tudok alapozni, és kellő idő eltelt, akkor bemutatom – mondta Pamela.

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hódi Pamela áldását adta utódjára, és elmondta, ő hogy áll a pasikkal
error: Content is protected !!