szemolcs-megszuntetese-1-ejszaka-alatt

SZERETNÉL MEGSZABADULNI A ZAVARÓ SZEMÖLCSÖDTŐL, DE EDDIG MÉG NEM IGAZÁN VÁLTAK BE A DRÁGA KÉSZÍTMÉNYEK? ITT AZ IDEJE, HOGY KIPRÓBÁLJ VALAMI ÚJAT!

A lógó szemölcsök a nyakon és az arcon, a szemhéjon, vala­mint a hajlatokban. A talpi szemölcsök a lábra nehe­zedő súly miatt a bőr mé­lye felé terjednek, ahol nyomhatják az idegvégző­déseket.

Hirdetés

A lapos vagy kúszószemölcs gyorsan terje­dő apró, lapos képződmény, mely leggyakrabban gyere­keken látható. 50 éves kor felett gyakoriak az időskori lapos szemölcsök, a bőrből kiemelkedő barna foltok.

A szemölcs eltávolításához nem kell feltétlenül orvoshoz fordulni és igénybe venni a modern technológiát felhasználó eljárásokat, számos megoldás megoldás létezik rá.

A szemölcs bármely testrészen megjelenhet, ha látható helyen van, nagyon zavaró lehet. Egyes szemölcsfajták, például a futó szemölcs sok esetben a lábon, a talpon jelenik meg, így még a járást is megnehezítheti. A bőrgyógyászati kezelésektől sokan tartanak, hiszen a “leégetés” és a “fagyasztás” nem hangzik túl jól. Ezért most mutatunk néhány házi módszert, amelyekkel mi magunk is könnyen kezelhetjük a szemölcsöt.

LÁSSUK MIT TEHETÜNK:

Vérehulló fecskefű: A levelével kell bekenni a szemölcsöt. Ha nincs friss növény, elegendő, ha fecskefű kivonatot vásárolunk és azt használjuk. Kenjük be és ragasszuk be 1 éjszakára!

Hirdetés

Szalicil: Főleg a lábakon kialakult szemölcsök ellen hatékony gyógyír. Be kell szórni vele a szemölcsöt és le kell ragasztani, így kell hagyni éjszakára.

Citromhéj: Egy kisebb darab citromhéjat ecetbe kell mártani és ezt kell a szemölcsre rögzíteni egy éjszakára.A fenti házi módszerek bizonyos esetekben 1 éjszaka alatt hatnak, de ha mégsem így történne, ne felejtsük el minden nap alkalmazni őket! Ha furcsa elváltozást, fájdalmas érzetet, vagy egyéb szokatlan dolgot észlelünk, mutassuk meg kezelőorvosunknak!

Szerző: tudasfaja.com

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

ÍGY SZÜNTESD MEG A ZAVARÓ SZEMÖLCSÖT 1 ÉJSZAKA ALATT!
error: Content is protected !!