Egy hónapja született meg Cooky és huszonhét évvel fiatalabb barátnője, Debóra első közös gyermeke, Kevin. A fiatal anyuka a Lokálnak elárulta: annak ellenére, hogy szerelme mintaapa, néha bepánikol.

Hirdetés

Nagy port kavart Debi nemrég posztolt képe, melyen a szülés után két héttel kockás hassal pózolt. A gyors fogyást azonban kizárólag remek genetikájának köszönheti, elmondása szerint nincs semmi trükkje.

– Amint kibújt Kevin, teljesen lement a hasam és vele együtt az összes pluszkiló is, amit a terhesség alatt felszedtem. Christian nagyon meglepődött, nem is értette, ez hogy lehetséges. Egész egyszerűen jó a genetikám, ezt az orvosok is megmondták, hisz a szülés is pillanatok alatt lezajlott. Sportolni egyáltalán nincs időm, és persze az anyatej miatt egészségesen eszek, de ez nem azt jelenti, hogy diétásan. Sok rosszindulatú ember azt állítja, hogy tápszeres vagyok, de ez hazugság, anyatejjel táplálom Kevint – kezdte lapunknak a huszonegy éves Debi, aki szerint az anyaság egy érzelmi hullámvasút.

–Persze voltak és vannak is az anyasággal kapcsolatban félelmeim. Olyan ez, mint egy hullámvasút: egyszer fent, egyszer lent. Első éjjel, amikor felsírt a baba, bepánikoltam, nem tudtam, hogy mi baja, mit tegyek. Máskor pedig pont azt érzem, hogy ösztönből cselekszem, és remekül csinálom. Mázlim van, mert Kevin alapvetően nagyon jó baba, szinte az egész éjjelt egyhuzamban átalussza. Most még ugyan mellettünk fekszik a bölcsőben, de két hét múlva már szeretnénk a saját szobájában altatni – árulta el a fiatal anyuka, aki Cookyban valóságos mintaapára lelt.

Hirdetés

– Christian csodálatos apa, a világon mindennél jobban szeret minket, és a teendőkből is maximálisan kiveszi a részét. A fürdetés például abszolút az ő feladata, nem is engedné át nekem. Ez az ő közös rituáléjuk Kevinnel. Éjszaka is mindig felkel, ha sír a pici, pedig mondtam neki, hogy pihenjen, hisz ő dolgozik, de hajthatatlan – mondta Debi.

Cooky mellett a nagyszülőktől is rengeteg segítséget kap Debóra: a rádiós édesanyja jelenleg náluk lakik, hogy a nap huszonnégy órájában imádott unokájával lehessen.

– Christian édesanyja és az én anyukám is rengeteget segítenek, nagyon hálás vagyok nekik – árulta el Debi, aki nagy családról álmodik.

– Mindenképp nagy családot szeretnék, hisz én is abban nőttem fel, anyu is három gyereket nevelt fel és minden percét imádtam. Szerintem fontos, hogy legyen a gyereknek testvére, akivel tud játszani és akire a későbbiekben is tud támaszkodni. Nekem is van kettő szerencsére, és ezt az örömöt a saját gyerekemnek is szeretném megadni. Ugyan még korai erről beszélni, de egy kistesót mindenképp szeretnénk Kevin mellé – árulta el Cooky szerelme.

Debóra két héttel a szülés után

lokál

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Most szült Cooky barátnője! Máris kiverte a biztosítékot! Ez senkinek sem tetszik!
error: Content is protected !!