A Sport1 TV Facebook oldalán jelent meg a szomorú hír, az Újpest és a Nyíregyháza fiatal focistájának családja tragikus soraival. Lázár Bence alig múlt 26 éves.

Hirdetés

“BÚCSÚ BENCÉTŐL.

A Lázár család sorai:

Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.”


Hirdetés


Az Újpest és a Nyíregyháza korábbi focistájánál 2015-ben állapították meg a leukémiát, és hónapokon át a Szent László Kórházban kezelték. Decemberben jobban lett, hiszen újra feltűnt a Sport TV képernyőjén szakkommentátorként, most azonban visszaesett az állapota.

A napokban a családja kért segítséget, mert Bencének vérre volt szüksége. A futballtársadalom összefogott, még a rivális Ferencváros szurkolói is jelentkeztek a véradásra.Pont emiatt egészen váratlanul érkezett a fiatal sportoló halálhíre.

Facebook Hozzászólások
Hiába volt az ima! A 26 éves Bence már az angyalok közt jár! Nyugodjék békében!
error: Content is protected !!