No­vem­ber 20-a óta nem ta­lál­ják No­vo­zánszki Fan­nit, ügyé­ben már em­ber­ölés miatt nyo­moz­nak. A rend­őrök le­tar­tóz­tat­tak egy férfit, akit a gyil­kos­ság­gal gya­nú­sí­ta­nak, ám ő hall­gat. Egy volt rendőr sze­rint két nap alatt min­den nyo­mot el tu­dott tün­tetni gyil­kos, a holt­tes­tet pedig nem a GPS-nyom­vo­na­lon kel­lene ke­resni.

Hirdetés

 

A fél országot megdöbbentő és izgalomban tartó, rejtélyes VV Fanni-ügy gyanúsítottjának két napja volt arra, hogy minden nyomot, így magát a holttestet is eltüntesse, amit eddig a már ismert Budapest–Siófok–Dunaújváros háromszögben kerestek – állítja egy hajdani rendőr, aki most ügyvédként követi az eseményeket. Dr. Györei Péter szerint a letartóztatott férfinak mintegy 48 óra állt a rendelkezésére ahhoz, hogy mindent alaposan átgondolva, eltüntesse a nyomokat és VV Fanniholttestét.

„Miután visszaadta az autót, némi lélegzethez jutva, hideg fejjel tudott tervezni, mérlegelni. Rá kellett jönnie, hogy bármilyen rafinált helyre is rejtette el a nő tetemét, a rendőrök a bérelt autóban található GPS adatai alapján órák alatt felfedezik a holttestet… Így ismét cselekednie kellett, hogy olyan módon szállítsa tovább az áldozatát, amely nem visszakövethető”

Hirdetés

– mondta a -nak az ügyvéd.

Két nap bőven elegendő lehetett arra, hogy hideg fejjel tervezve eldobja a mobilját, és egy GPS nélküli autóval mozogjon, illetve eltüntesse az áldozatát. Nagy kérdés, hogy ebben segített-e neki valaki?

– fogalmazott dr. Györei Péter, arra utalva, máshol kell keresni a holttestet.

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Kiderült: ezért nem találják VV Fanni holttestét
error: Content is protected !!