Teljes a csapat a Konyhafőnökben, kiderült, hogy az új szériában Fördős Zé mellett Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf, illetve a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea kapott helyet a zsűriben. Bár a műsor még el sem indult, a Facebook-oldalán máris Bea asszonyon köszörülik a nyelvüket a gasztroreality rajongói. „Bejját cseréljétek le! Tönkre fogja tenni a műsort!”, „Biztos nem fogom nézni”, „Az új zsűri jól néz ki, Gáspár Beát kivéve!” „Sikerült a nullára amortizálni ezt a jó kis műsort.” A vagdalkozó kommenthuszárok mellett persze akadnak támogatók is, akik esélyt adnak az új zsűritagnak. „Nem értem, miért kell ez a mocskolódás!? Ki kell várni, hogy egyáltalán elkezdődjön!” Gáspár Beát egyébként hidegen hagyják a beszólások.

Hirdetés

– Nem olvasok kommenteket. Csak a saját közösségi oldalaimat kezelem – reagált Gáspár Bea, hozzátéve, hogy számára hatalmas kihívás és megtiszteltetés a zsűri tagjának lenni.

– Háziasszonyként elsősorban az ízekre fogok koncentrálni. Abban pedig biztos vagyok, hogy messze nem leszek olyan szigorú, mint a zsűriben a társaim – tette hozzá. A Konyhafőnök készítői örömmel nyugtázzák, hogy a műsor máris beszédtéma.

– A kommentek jellegéből és arányából is látszik, hogy a né­zők nagyobb része tisztában van azokkal a tényekkel, hogy Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP első szériáját, közel huszonöt éves tapasztalata van a konyhában, így számukra és számunkra sem kérdés, hogy Bea háziasszonyként megállja a helyét a műsorban. Személy szerint pedig kifejezetten becsülöm Beában azt az alázatot, amellyel a munkáját végzi – mondta Herman Pierre kreatív igazgató lapunknak.

Hirdetés

bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Csúnyán megtámadták Gáspár Beát! Ezt nem érdemelte!
error: Content is protected !!