Az egyik kommentelő csúnya szavakkal illette Timit, és elküldte kapálni. Pontosabban ezt írta:

Hirdetés

” Timi, miért a télapótól várod a csodát? Elhalmozott már téged, minden földi jóval, de szerinted ezt megérdemelted? Tudod te milyen az a kétkezi munka? Tisztában vagy vele, hogy milyen érzés 1 évet dolgozni, egy sík képernyős tv-ért?

Én egy évig dolgoztam, hogy meg tudjam venni a családomnak a lapos televíziót. Gondolom neked egy ilyen kiadáshoz elég, ha leveszed az egyik pár cipőd felét, és már meg is van a pénz, ha eladnád a Gucci stb cipellőid. Kicsit szállj le a földre, és gyere el velünk kapálni a nyáron. Lesz szalonna, kenyér, és vöröshagyma. Tudod mi nem lesz? Luxus, és kényelem, viszont lesz jó meleg, és sok izzadság. De tudod milyen jó érzés lesz nap végén, hátradőlni, és pihenni? ”

Erre Timi is megeresztett pár sort.. 

” Dolgoztam én eleget, hidd el. Nem kell bemutatni a munkát, jelenleg is keményen dolgozom Amerikában, hogy előrébb juthassak azon a bizonyos ranglétrán. Milliárdos vagyok, miért kéne olyan munkákat elvállalnom, mint a szegényeknek? ”


Most aztán kinek van igaza? Timi vajon kemény munkával érte el azt ahol most van, vagy ráférne, egy kis kapálás? Kommentelj. érdekes a véleményed!
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Hirdetés

VAJNA TIMI: ” MIÉRT KÉNE DOLGOZZAK, ÚGY MINT A SZEGÉNYEKNEK? VOLTAM ÉN SZEGÉNY, DE MOST MILLIÁRDOS VAGYOK! “
error: Content is protected !!