Maria Geronazzo és a magyar Ken baba szerint nincsenek véletlenek. A két spirituális beállítottságú híresség ugyanis úgy érzi, nem a véletlen műve, hogy ennyire egy húron pendülnek. Sejtéseik szerint volt olyan időszak, amikor rokoni szálak fűzték őket egymáshoz.

Hirdetés

Nincsenek véletlenek
Hét éve találkoztak először, már az első pillanatban érezték, hogy összetartoznak spirituálisan

– Előző életünkben valószínűleg nagyon szoros kapcsolat lehetett közöttünk, talán rokoni szál kötött össze minket: testvér vagy anya-fia – mondta Ken baba. Saját bevallása szerint annyira odavannak egymásért, hogy szó szerint egy űrt érzett az életében, amikor Máriával hosszú időn ke­resztül nem tudtak találkozni. Mária ugyanis 2010-ben eltűnt a nyilvánosság elől, és kiköltözött Svájcba a lányához. Ott tévés jósként kereste a betevőrevalót, de egy ideje áttette a székhelyét Ma­gyarországra.

– A múltamban elkövetett hibáimból tanultam, sok tapasztalatot gyűjtöttem, és ezen ke­resztül jutottam a jelenbe. Rájöttem, ki vagyok és mi az életküldetésem. Ha egy embert boldoggá teszel, jobbá teszed a világot – foglalta össze életfilozófiáját Mária. Hogy mennyire komolyan gondolják mindketten, az vasárnap derül ki csak igazán. A két celeb ugyanis akkorra ígérte közös spirituális bombájuk aktiválását a világháló népére. Kíváncsian várjuk!

bors

Hirdetés

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Geronazzo Mária volt Ken baba anyukája
error: Content is protected !!