Nagyon ijesztő, amit hazánk egyik elismert és tabudöntögető gyermekorvosa mondott és egyúttal üzent is minden magyarnak: Nem azt mondom, amit a szülők hallani akarnak, hanem az igazat! Kérem most nagyon figyeljenek rám!

Hirdetés


Hazánk egyik leghíresebb gyermekorvosa arra hívja fel most minden magyar ember és szülő figyelmét, hogy a hazai gyógyszertárakban még sajnos mai napig is olyan készítmények kaphatók, amelyek bizonyítottan súlyosan ártalmasak az emberi szervezetre. Dr. Novák Hunor gyermekorvos szerint a hexaklorofén nevű hatóanyag súlyosan mérgező és elavult.

Külföldön, többek között Amerikában is példálnak okárt már több mint 40 éve betiltották ezt a szert! Érthetetlen, de hazánkban még a mai napig kapható több olyan készítmény is a patikákban, amelyben ez a hatóanyag megtalálható! Figyeljetek: Megtalálható például egy az újszülötteknél, gyerekeknél nagyon is gyakorta alkalmazott hintőpor készítményben. Benne van egy felnőtteknek szánt izzadásgátló hintőporban, valamint egy hazánkban népszerű torokfertőtlenítő – toroköblögető oldatban is megtalálható!

Hirdetés

Azt tudni kell, hogy az 1960-es években a hexaklorofén tartalmú hintőport, szappant, valamint fürdetőt világszerte használták újszülöttek köldökkezelésére és a köldökfertőzések ellen. Néhány év alatt egyértelműen bebizonyosodott, hogy ez a bőrön át felszívódó hexaklorofén nevű hatóanyag súlyosan károsíthatja (és sajnos károsítja is!) a baba idegrendszerét: ingerlékenység, hányás, vérnyomásesés, görcs, sokk, eszméletvesztés is szerepel a mellékhatások között! Súlyos agykárosodást is okozhat (ezek egyébként a hexaklorofénes hintőpor betegtájékoztatójában is olvashatóak).

Több tucat kisgyermek meghalt ezen hatóanyag okozta agykárosodás miatt hazánkban is és ki tudja, mennyi haláleset vagy károsodás maradt felderítetlen, tisztázatlan amiről a média is mélyen hallgat. Érdekes és egyben elgondolkodtató, hogy mi állhat azon tények mögött, hogy ezt a halásos hatóanyagot Amerikában már 1971-ben, Németországban 1985-ben, Ausztriában pedig 1990-ben betiltották! Magyarországon viszont még mindig kapható az ilyen hatóanyagot tartalmazó készítmény! Dr. Novák azt javasolja mindenkinek, hogy ellenőrizze az általa használt hintőpor, izzadásgátlót, és torokfertőtlenítő készítmények dobozát, és ha szerepel rajta a hexachlorophen (hexaklorofén) nevű összetevő, azonnal dobja ki!

Ne legyen senki polcán ez az életveszélyes készítmény! Gyógyításra esküdtem, ezért emiatt sem hagyhatom ezt! A polgártársaim és különösképp a jövő nemzedéke, a gyermekeink érdekében kérlek Osszátok meg ezt az információt mindenkivel!

Minden megosztás egy gyermek életét mentheti meg, így kérlek terjesszétek!
Köszönettel, Dr. Novák Hunor

atudasfaja.com
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

SOS! MÁR TÖBB MAGYAR GYERMEK IS A KEZEIM KÖZÖTT HALT MEG ETTŐL AZ AGYKÁROSÍTÓ SZERTŐL! KÜLFÖLDÖN RÉG BETILTOTTÁK, ITTHON MÉG KAPHATÓ. MINDEN MEGOSZTÁS ÉLETEKET MENTHET, KÉRLEK TERJESSZÉTEK:
error: Content is protected !!