Ki­gyul­ladt Somló Tamás egy­kori háza csü­tör­tök haj­nal­ban! A más­fél éve el­hunyt ze­nész­le­genda öz­ve­gye és kis­lá­nya éppen alud­tak, ami­kor óri­ási füst és a foj­to­gató szag árasz­totta el a házat. A tra­gé­di­á­ban meg­sem­mi­sült a mű­vész egyik pó­tol­ha­tat­lan erek­lyéje is!

Hirdetés

 

Nagy a szomorúság Somló Tamás családjában! Óriási szerencse, hogy a zenész özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér és közös kislányuk, Lili épségben megúszták a tűzesetet. A történtek sokkos állapotot idéztek elő a fiatalasszonynál.

“Éjszaka tűz volt a házunkban: a bejárati ajtónál kigyulladtak a kukák. Porig égett Tomi oldtimer motorja, csak a váz maradt belőle. Lent állt a földszinten. Hatalmas pánik volt hajnali háromkor, füst és fojtó szag gomolygott mindenhol” – kezdte zaklatottan a Ripost-nak Gyöngyvér, akit rendkívül megviseltek a történtek.EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hirdetés

Fotó: Facebook

Miután a hatóságok elhárították a veszélyt, és elkezdték felmérni a károkat, akkor szembesült a család azzal, hogy a zenész hagyatékának egyik felbecsülhetetlen darabja megsemmisült.

(Fotó: Ripost)
(Fotó: Ripost)

“Tizenöt tűzoltó és megannyi rendőr vonult ki. Borzasztóan megviselt a tűzeset! Rögtön az jutott eszembe, hogy az ember simán eléghet az otthonában egy ilyen helyzetben. A motor pedig egy pótolhatatlan, felbecsülhetetlen értékű darab volt” – tette hozzá elcsukló hangon az özvegy.

ripost
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Szörnyű tűz pusz­tí­tott Somló Tamás lakásában: Elé­gett a ha­gya­ték!
error: Content is protected !!