Ha kell felveszi a kesztyűt, és kiosztja volt párját Hódi Pamela. Egy percig sem tűri tovább Berki Krisztián hazugságait, aki azt hangoztatja, életében először szerelmes. Mindeközben Berki fittyet hányva minderre, énekelve vall szerelmet férjezett párjának.

– Sziasztok! Leszögezném, ha en­gem, mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig ez így folytatódik, addig megvédem magam és a lányomat. A tiszteletlenséget és hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma! – írja Pamela kissé felbőszülten.

Hirdetés

Berki Krisztián fülig szerelmes férjes asszony kedvesébe, Katona Renátába, és saját bevallása szerint ilyen még sohasem történt vele. A volt Fradi-vezér Köböl Anita internetes vlogjába ecsetelte, mennyire boldog, hogy életében először, végre eltalálta Ámor nyila. Korábbi celebszerelmei, Oszter Alexandrától kedzve Szabó Zsófiig, mintha törlésre kerültek volna Berki emlékezetében, ahogy a Hódi Pamelával, gyermeke édesanyjával töltött hat év, és két leánykérés is. Nem csoda, hogy Pamela, aki egyébként jó ideje túl van a szakításukon, erre a kijelentésre azért felkapta a fejét, és nem hagyta szó nélkül a megaláztatást.

Úgy tűnik, a tévést viszont jelenleg semmi más nem érdekli, csakhogy Mazsival való szerelmének minden pillanatát megörökítse és mindezt meg­ossza közösségi oldalain. A hét végén épp síelni voltak, ahová kislányát, Natasa Zselykét is magával vitte, aki egyszer apa, egyszer pedig a pótmami ölében mosolygott. A töké­letes hétvégére pedig a képek tanúsága szerint becsatlakozott Mazsi húga is, és persze a kis „Berki Jack” kutyust sem hagyták otthon, így lett igazán teljes az új, Berki család öröme.

Bors

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
Berki azt mondja, most először szerelmes! Hódi Pamela őrjöng, és megadta a választ gyereke apjának
error: Content is protected !!