A rendőrség látókörébe került VV Fanni legjobb barátnője, Erika. A Lokál információi szerint nemcsak kihallgatták a fiatal lányt, hanem egy éjszakára bent is tartották a rendőrségen.
VV Fanni eltűnésével kapcsolatban több dolog miatt is a fiatal valóságshow-hős lány barátnőjéhez vezettek a szálak. Amikor a Fanni bankból kivett ötmillió forintjából hiányzó összeget keresték, kiderült, hogy Erika volt az, aki egy mellplasztikai műtétre kért kölcsön. Ezután akkor találkoztak a nevével, amikor kiderült, hogy ő használta barátnője eltűnését követően Fanni Smart típusú autóját.
Később kiderült, hogy Erika baráti kapcsolatot ápolt B. Lászlóval is, sőt az sem kizárt, hogy Fanni eltűnését követően beszéltek egymással. Mindezek után a zsaruk úgy döntöttek, itt az ideje, hogy komolyabban kikérdezzék a hölgyet. Egy teljes napon és éjszakán át tartották bent, ezalatt többször kihallgatták, s azt vizsgálták, ellentmondásba kerül-e vallomásával a fiatal lány.

A rendőrség nem zárja ki, hogy a bűncselekményt nyereségvágyból követték el, vagyis a cél az volt, hogy megszerezzék a lány ötmillió forintját. A feltételezett gyilkosságot a zsaruk szerint a gyanúsított B. László egyedül követte el, de nem kizárt, hogy volt egy tippadó, akivel együttműködött a volt MSZP-s képviselőjelölt.

Hirdetés

– Az ügyfelem, Fanni édesanyja nem zárta ki annak az eshetőségét, hogy a lánya életére törő személy a pénzt akarta megszerezni. Tudomásom szerint azt nem sikerült megkaparintani, a rendőrség a házkutatás alkalmával rábukkant a nagyjából 4,5 milliós summára – nyilatkozta a Lokálnak dr. Lichy József ügyvéd, aki hozzátette: ügyfele a rendőrségen segített a nyomozóknak feltérképezni lánya kapcsolatrendszerét, baráti társaságát, akik közül szinte mindenkit kihallgattak.
Mint ismeretes, 2017. november 20-án tűnt el Novozánszki Fanni, akit VV Fanni néven ismert a nagyközönség. A lány meggyilkolásával B. Lászlót gyanúsították. VV Fanni holttestéért átkutatták az egész országot, de az a mai napig nem került elő.
lokál
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Ez a fiatal nő tartozott sok pénzzel VV Fanninak, és az autójával furikázott a lány halála után! Most bevitték a rendőrök!
error: Content is protected !!