Nem került előzetes letartóztatásba szombaton a Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd, akit csütörtökön vettek újra őrizetbe, mert megszegte a házi őrizet szabályait. Erről a bíró a János kórházban döntött a hétvégén, mivel M. Richárd rosszul lett a tárgyalás előtt.

Hirdetés

M. Richárdot, aki korábban a kecskeméti maffiaperben is gyanúsított volt, tavaly májusban két ember halálát okozó baleset után őrizetbe vették, de a Fővárosi Törvényszék a házi őrizet elrendelése mellett döntött.

A zsaruk most egy budai bevásárlóközpont éttermében csaptak le a „kigyúrt mercisre”, aki nem sokat foglalkozott a házi őrizettel, információk szerint „kiugrott egy ebédre”. Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője a PestiSrácok.hu-t arról tájékoztatta, hogy M. Richárdot ötvenezer forint rendbírsággal sújtotta a bíróság, amely ugyanakkor fenntartotta a kényszerintézkedés korábbi fokozatát, mert nem tartotta indokoltnak a férfi letartóztatását. A döntés nem jogerős. M. Richárd egyébként halálos közúti baleset okozásáért és kábítószer birtoklásáért akár tíz évet is kaphat.

lokál

Hirdetés

Facebook Hozzászólások
Nem került előzetesbe mercis Ricsi
error: Content is protected !!