A har­ma­dik vi­lág­há­ború kü­szö­bén ál­lunk, és ez vég­ze­tes lehet az em­be­ri­ség szá­mára.

Hirdetés

Túl hosszú ideje tart a viszonylagos béke, és hamarosan kirobban a harmadik világháború a Colorado Egyetem matematikusa, Dr. Aaron Clauset szerint. A tudós mindezt a valószínűségszámítás eredményeire alapozza.

Ugyanis megvizsgálta, milyen gyakoriak voltak a háborúk és milyen méreteket öltöttek, majd szűkebben vizsgálta az 1823 és 2003 közötti időszakot. Azt vette észre, a háborúk ciklikusságot mutatnak, és egy akkora háború, mint amilyen a második világháború volt, átlagosan 205 évente megtörténik.

Ha ez igaz, még annyira nem kell pánikba esni, hiszen akkor még van 132 évünk legalább. Ám a tudós azt mondta, rövidülni fog a béke időszaka, mivel az emberek is változtak, a technika pedig rohamosan fejlődik.

Hirdetés

Az összeesküvő-elméletek megszállottjai már félre is verték a harangokat, hogy itt a világvége. Az interneten megjelent írásuk szerint a jelek arra mutatnak, hogy bármelyik pillanatban kirobbanhat az újabb világháború, amely az emberiség végét jelentené. A pusztulás közben pedig eljönne Krisztus és elkezdődnek az 1000 éves uralkodása.

Elméletüket szerintük alátámasztják a megfigyelhető természeti katasztrófák, az áradások, nagy erejű földrengések. Sőt Amerika és Észak-Korea szembenállása is a vég felé mutat.

ripost

Facebook Hozzászólások
Ri­asztó jós­la­tot hoz­tak nyil­vá­nos­ságra a tu­dó­sok: itt a vi­lág­vége
error: Content is protected !!