Nagyot fordult a világ Berki Krisz­tiánnal, aki pár hét után összebútorozott férjezett szerelmével, Katona Renátával. A tévés úgy tűnik, T. Attila nőire bukik, ugyanis a Bors megtudta, hogy az elhagyott férj korábban Köböl Anita párja volt, akinek szintén udvarolt Berki.

Hirdetés

Egyre cifrább Berki Krisztián és új párja, a Mazsi becenéven ismert cukrászlány szerelmi története. Ahogy azt a Bors korábban megírta, a fél éve szinglivé vált tévés már 2011-ben, egy szépségversenyen kinézte magának Katona Renátát, de a szépség ekkor még nemet tudott mondani a macsó közeledésére, és az élet külön utakra sodorta őket. Olyannyira külön utakra, hogy Reni nem sokkal később megismerte T. Attilát, és hosszú, boldog, együtt töltött évek után, 2016 szeptemberében hozzáment a sikeres vállalkozóhoz. Mindeközben Berki Krisztián sem unatkozott, aki egy tucat szépségnek udvarolt, köztük a TV2 műsorvezetőjének, Köböl Anitának, de románcról csak kevesen tudnak. A Bors megkereste a csinos tévést, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta a pletykát.

Köböl Anita már lezárta kapcsolatát T. Attilával, amikor Berki megjelent az életében © Bors

– Krisztiánnal ezer éve ismerjük egymást, dolgoztunk is együtt. Nyolc éve barátok vagyunk. Mindig udvarias és tiszteletteljes volt velem, mást nem tudok erről mondani – mondta a Borsnak Anita, akinek válaszából azért kihallani, hogy egy időben azért több is lehetett ez a barátságnál. És a sors fintora, hogy Anita korábban nem más, mint T. Attila szerelme volt.

– Igen, valóban egy párt alkottunk Attilával, sok-sok évvel ezelőtt – ismerte el a Borsnak Anita, akinek a fél éves románc után sétált be az életébe Berki Krisztián. Igaz, addigra Anita és a sármos üzletember már pontot tettek a kapcsolatukra, nem úgy, mint Mazsi esetében, akit egész egyszerűen elszeretett Berki.

Hirdetés

Másfél éves házasság, babaprojekt ide-vagy oda, a világon semmi sem tartotta vissza a műsorvezetőt, hogy megszerezze magának szíve hölgyét, Renátát. A Bors, egy a cukrászlány baráti köréből tartozó informátortól értesült arról, hogy bár már hetekkel korábban is kokettálhatott az újdonsült pár, akik végül, egy február első napjaiban történt síelésen jöttek össze.

– Ausztriából Reni már haza sem ment a férjéhez, egyből Berkihez költözött, és azóta is ott lakik. Úgy tudom, az autót is visszaadta a férjének, és Berki luxusjárgányával költözteti az évek során igencsak méretesre nőtt ruhatárát – mondta a névtelenségét kérő informátorunk.

De a szemfülesebbek már napokkal ezelőtt észrevehették az összebútorozás jeleit, ugyanis a TV2-n futó Ripost című műsorban Köböl Anitáék Berkihez látogattak, ahol a falon, egy keretezett képben ott virított a Mazsival közös, síelős képük, amit a tévés közösségi oldalán is megosztott.

Bors

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Berki nem először került szembe Mazsi férjével
error: Content is protected !!