A ra­jon­gók nem hi­szik, hogy ennyire nehéz le­he­tett együtt élni Di­a­ná­val. Ca­milla sza­vai fel­fog­ha­tat­la­nok.

Hirdetés

 

Camilla hercegné júliusban tölti be 70. életévét, aminek alkalmából kiadják a Károly herceg feleségéről szóló új életrajzi könyvét. A kötetet úgy hirdetik, hogy megmutatja Diana valódi jellemét, de a rajongók máris hangot adtak felháborodásuknak…

Camilla a könyvben durva dolgokat állít Dianáról. Leírása szerint a hercegnő mindig nyafogott valami miatt, féltékeny volt, ráadásul állandóan dührohamai voltak, ami többször halálos fenyegetőzéssé fajult. Állítása szerint Diana teljesen megkeserítette férje életét, és közben Camilláét is – írja a Daily Mail.

Hirdetés

“Küldtem hozzád embereket, hogy megöljenek. Kint vannak a kertben. Nézz ki az ablakon! Látod őket?” – mondta több alkalommal is Diana Camillának, amikor az éjszaka közepén hívogatta.

Camilla nem szeretőként írja le magát a könyvben, hanem egy megmentőként, akinek a társaságában Károly herceg végre nyugalomra lelhet. Ezzel szemben – állítása szerint – Diana csak magával foglalkozott.

Camilla ugyanakkor azt írja, hogy Dianára barátnőjeként tekintett, akinek semmi oka nem volt a féltékenykedésre, mert ő az eljegyzésük után már nem állt kapcsolatban Károly herceggel.

Számos bizonyíték szól azonban utóbbi állítása ellen, ezért a rajongók visszataszítónak találják a Camilla-könyv mondatait. Sokan egyébként már azt is megbotránkoztatónak tartják, hogy valaki férje elhunyt feleségét ócsárolja.

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Döbbenetes dolgot mond Camilla az elhunyt Dianáról! Ha ennek akár egy kis része igaz…
error: Content is protected !!