38 évesen lesz újra anya a magyar műsorvezető!

Tavaly jött össze focista párjával.

Hirdetés

38 évesen lesz újra anya a magyar műsorvezető!
Kisbabát vár Görög Zita! A műsorvezetőt az első két terhessége alatt nem gyötörték rosszullétek, ez a várandósság azonban kicsit jobban megviseli. Olykor hányinger kerülgeti, amelyet a forgatások során eddig palástolnia kellett, nehogy idő előtt kiderüljön, hogy gyereket vár. A modell-műsorvezető és focista
kedvese, Laczkó Zsolt csak a Story-nak meséltek életük egyik legszebb időszakáról. Keresd a ma megjelent magazint az újságárusoknál!

Talán soha annyi baba nem született a magyar hírességek között, mint az elmúlt fél évben. Úgy tűnik, idén sem lesz ez másképp.

Váratlanul tett nagy bejelentést Magyarország egyik legnépszerűbb modell-műsorvezetője. A 38 éves sztár csak néhány hete mutatta meg a tőle 7 ével fiatalabb sztársportolót, aki elrabolta a szívét, most az is kiderült, szerelmük gyümölcse még idén megszülethet.

A sztárpár most egy hetilapnak mesélt először az örömhírről.

Hirdetés

Görög Zita egy éve jött össze a tőle hét évvel fiatalabb focistával, Laczkó Zsolttal. Most a Story magazinnak meséltek először arról, szülők lesznek.

“Terveztük a babát, sokat gondoltunk rá, de pont ezek miatt a helyzetek miatt akartunk még kicsit várni. Azt hiszem, nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen hamar megfogant a gyermekünk” – mondta Zita, de azt sem titkolta, Zsolttal meg kellett küzdeniük a kapcsolatukért.

twn

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

38 évesen lesz újra anya a magyar műsorvezető!
error: Content is protected !!