Détár Enikő a kö­zel­múlt­ban két térd­mű­té­ten is át­esett, és még min­dig nem érzi magát tel­je­sen egész­sé­ges­nek. Az 53 éves szí­nésznő azon­ban min­dent meg­tesz azért, hogy a kö­zön­ség sem­mit se ve­gyen észre szen­ve­dé­sé­ből!

Hirdetés

 

Détár Enikőnek jelenleg egyáltalán nincs ideje a sportra, és az egészséges étkezés sem mindig jön össze a nagy rohanás közepette. Ráadásul két évvel ezelőtti autóbalesetét sem heverte még ki teljesen.

“A térdműtétem óta, két éve egyáltalán nem sportolok, viszont hamarosan szeretném visszahozni az életembe a mozgást. Most a színpadi tánc az egyetlen, ami karbantart. Meg az orvosok. Vitaminokat szedek, és bevallom, ha nagyon nagy baj van, akkor igénybe veszek olyan orvosi segítségeket, melyekről tudom, hogy hosszú távon nem jók, mégis ilyenkor gyorsan segítenek. Ilyen az életem folyamán már többször előfordult! Volt, hogy csak úgy tudtam végigcsinálni egy előadást, hogy szteroidokat kaptam. Időnként olyan az életem, mint a versenysport: feltuningolnak az orvosok” – mondta Enikő, akinek az életében minden adott ahhoz, hogy az influenzaszezonban megfertőződjön.

Hirdetés

“Nagyon keveset alszom, ami az immunrendszeremet nyilván gyengíti. Igyekszem minden reggel felkelni a fiammal együtt, hogy legalább azt a tíz percet vele tudjam tölteni, ami ilyenkor lehetséges” – folytatta Enikő, akinek most kiemelten fontos, hogy az állóképessége a topon legyen, hiszen egy nagyszabású musicalben kapott szerepet!

“Sajnos nagyon kevés idő jut magamra. Sokkal kevesebb, mint azt az emberek gondolnák! Olyan kis gyerekes trükkjeim vannak, ha otthon főzök, akkor néha felveszem a lábsúlyzót, a derekamra tekerem, addig is edzek. Ha olyan előadásom van, ahol nem kell végig a színpadon lennem, azt az időt igyekszem arra fordítani, hogy az öltözőben kondizzak kicsit”– kezdte mosolyogva a Madách Színház sztárja.

“A Talpra, Magyar! nagyon közel áll a szívemhez! Ez a musical 2018-ban íródott, és mindig jó egy olyan darabban részt venni, aminek nincs előélete. Fontos, hogy szülessenek új, magyar színpadi művek! Egy öregedő, vidéki színésznőt, Arankát alakítom. A musical fő kérdése: ki tud ember maradni egy kiélezett történelmi helyzetben?” – tette hozzá az elismert művésznő, aki boldog, hogy egy kivételes színészgárdával dolgozhat együtt. Alig várja az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára íródott rockmusical március 15-i ősbemutatóját a Sportarénában!

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Détár Enikő eddig eltitkolta, hogy ekkora a baj!
error: Content is protected !!