Újabb ijesztő di­ag­nó­zist ka­pott or­vo­sa­i­tól a ma­gyar sztár

Rájár a rúd mos­ta­ná­ban Boros La­josra, aki ja­nuár végén ke­rült kór­házba.

Hirdetés

 

A legendás Lali királynak nincs elég vörösvérsejtje, ami miatt orvosai daganatra gyanakodnak. Így jövő héten szövettani vizsgálat miatt újra kórházba kell mennie. Ha ez nem lenne elég, az is kiderült, a műtétje miatt kötelező hízása nem akar beindulni.

Még most is próbál a tőle megszokott humorral beszélni leromlott egészségi állapotáról Boros Lajos. A népszerű rádióst jelenleg három betegséggel kezelik: cukros, szívbillentyű-elégtelensége van, és most az is kiderült, hogy egyre jobban fogynak vörösvérsejtjei. Ez többféle kórra is utalhat.

Hirdetés

„Csak úgy szöknek ki belőlem ezek a kis vörös elvtársak” – mondta a -nak Lali király. „Ennek az okát egyelőre nem lehet tudni, az orvosaim a tünetekből daganatra gyanakodnak. Nem mondom, hogy nem ijesztett meg az újabb diagnózis, de az nyugtat, hogy tudom: a legjobb kezekben vagyok. Hogy pontosan mivel állok szemben, az csak akkor derül ki, ha megjön a biopszia eredménye…”

Tudtad? Boros Lajos szülei azt szerették volna, ha tisztességes szakmát tanul fiuk. Így először gépipari technikumot, majd villamosipari főiskolán végzett. Utána rögtön elhelyezkedett a Hűtőgép KTSZ-nél bádogosként, de volt a Telefongyár üzemmérnöke is. És ez még nem minden! „Ezerkilencszázhetvenkettőben megnyertem a Ki mit tud?-ot gitáros-énekesként” – mesélte. „De akkor már publikáltam is, musicelek társszerzője lettem, majd jött a Hungaroton lemezkiadó, ahol popzenei vezető lettem. Utána jött a rádiózás, ami mai napig nagy szerelem.”
Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Boros Lajos szomorú dolgot árult el: ezt mondta az orvosa
error: Content is protected !!