Megdőlt az az elmélet, mely szerint május a szerelem hónapja: a márciusi szívügyi előrejelzés ugyanis annyi jót ígér, hogy alig várjuk a február végét. Érzelmekkel, hódolókkal teli hetek várnak ránk, megtalálhatjuk a nagy Ő-t, de még jobban összemelegedhetünk a párunkkal is. Részletek a cikkben!Kos:
III.21. – IV. 20.

Hirdetés

Szíved – lelked ott van szerelmednél vagy a szerelem utáni vágyadnál. Már messziről látni lehet a benned levő nagy érzelmi ingadozást, mely végzetesen érkezik – képtelenség hullámzásaidnak ellenállni. Nincs is olyan akadály, ami előtt megtorpannál, amivel ne tudnál megküzdeni. Ha kell, harcolsz – lukat beszélsz kiszemelted hasába, ágyba viszed neki a reggelit, a konyha tündérévé válsz. Még olyan utazásokra is rá tudnak beszélni, ami talán máskor távol áll tőled, amit csend és meghittség jellemez.

Bika:
IV.21. – V.20.

Rendkívül sokan vannak körülötted, vágynak mosolyod, szépséged, örömöd, a konyhában készített csodáid után. A nagy „választékban” talán el is szédülsz, nem tudod, hogy kiről mondjál le – ha tehetnéd, senkiről sem, hisz kit ezért, kit azért lehet szeretni. Benned van most egy nagyfokú szabadságvágy is, ami nem akarja magát lekötni, s emiatt senki mellett nem döntesz. Mindez csak addig van így, amíg meg nem érkezik az igazi, akire rögtön ráismersz, akár még házasság is születhet később belőle.

Hirdetés

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Nagyon szép vagy, s meg is teszel mindent azért, hogy felhívd magadra a figyelmet, udvaroljanak, flörtölhess. Ezt ruháid, ékszereid is hirdetik, vonzzák a szemet – nem is maradnak el a hódolók, egyik programot a másik után ajánlva. Valójában nem akarod most lekötni magad. A benned levő türelmetlen, feszítő energia előnyben részesíti a gyorsan jövő, gyorsan menő, felelősséggel nem terhelt kapcsolatokat. A munkád révén azonban érkezhet valaki, aki talán a nagy Ő, ami ezt az egészet felülírja.

 

Rák:
VI.22. – VII.22.

Tán magad sem igazodsz ki magadon. Ez máskor is igaz, máskor sem könnyű, de most aztán tényleg egyik végletből a másikba esel – s ez a szerelemre is érvényes. Egyik pillanatban össze akarsz tartozni egy életre, már házasságban gondolkozol szerelmeddel, kiszemelteddel, másik pillanatban szabadságra vágysz, Isten ments minden kötöttségtől – ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtad! Mindez nem igaz régen együtt élt párodra, aki már tudja, hogy ilyenkor mit kell tenni, s nyugalma csendesíteni tud.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Érzelmes hangulatod egy álmokkal, vágyakkal teli angyallá, egy mindenben célt érő, szerelmes hódítóvá tesz. Ha kell, ágyba viszed szerelmednek a reggelit, ellátod mindenféle földi jóval, együttérzően figyelsz, hallgatsz, feltétel nélkül szeretsz, ha kell sportra buzdítod, s elcsalod egy közös, pezsdítő mozgásra. Egy biztos, unatkozni most melletted nem lehet! Az is igaz, ha nem értenek, elfogy a türelmed. Akkor te is kezdeményezhetsz vitákat, veszekedéseket, amibe vigyázz, hogy ne ragadj bele!

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Nagyon szép vagy, adsz a külsődre. Megtörik a jég, sokkal könnyedebben flörtölsz, mint egyébként máskor. A divatos ruhák, szerelemre nyitott szíved segítik oldódásodat, igényed van az újra, az izgalmakra. Régen együtt élt pároddal a viták ellenére is mélységet kap újra kapcsolatotok, ami stabilizálja azt, s ami nagyon jó, meleg érzést okoz. Szerelmeddel is mindezt megéled, csak viták, kritikák nélkül – talán még házasságról is beszéltek, hisz érzitek a most itt levő mély összetartozást.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Szépséged, messze sugárzó, biztatással, mosollyal teli pozitív hozzáállásod mindenhez, ugyanakkor kiszámíthatatlanságod, a rád egyáltalán nem jellemző, de most itt levő harciasságod oly vonzóvá tesz, hogy csak győzd a hódolókat finoman leszerelni! Ha mégsem hagynak békén túlzásaikkal, meglehet, valóban elő kell venned azt a határozott éned, amit lehet, hogy nem sokan ismernek. Egy izgalmas vita felkeltheti valaki iránt az érdeklődésedet, de a sporton át is érkezhet a szerelem.</h2>mérleg:

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Ne csodálkozz, ha most is a szerelem körül forog az életed, az ad erőt, célt, ha nem tudsz e csodálatosnak vélt érzéstől vagy valakitől elszakadni, beleképzelve álmaidat! Nem tudsz nem küzdeni, bár egy-egy pillanatra talán meg is adod magad annak a bölcs mondásnak, hogy „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”. Talán e mondat által lesz az, amit te szeretnél – érdemes kipróbálnod! A sport mindig jót tesz, hisz ha van benned feszültség, az ki tud jönni – talán akit keresel, ő is épp ott mozog majd melletted!

 

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Ahogy jellemző rád, most is egyik végletből a másikba eshetsz, csak tudjon követni szerelmed, kiszemelted, avagy már régen együtt élt párod! Egyik pillanatban türelmetlenségeddel, harciasságoddal, vitákat gerjesztve, győzni akarva ijeszted el párodat, majd azt ellensúlyozva édes, aranyos, odafigyelő kedvességeddel vonzod vissza, s ha jön, boldogan viszed neki az ágyba a reggelit. Nem lehetne kiegyensúlyozottabban tenni mindezt? A titkok is megjelenhetnek, akár titkos szerelem formájában.

Bak:
XII.22. – I.20.

Könnyen keveredhetsz titkos szerelembe, melynek izgalma nagyon vonz. Színessé, különlegessé teszi napjaidat, ugyanakkor nehéz elszámolnod lelkiismereteddel, s terhel a tudat, hogy a kimenetele nehézségeket is hozhat. Könnyen találhatsz titkos tanokkal foglalkozó csapatban szerelemre, aminek a hangulata érdekessé és izgalmassá teszi az együttléteteket. Mélyen érzel, gyógyító szeretet van most benned, amit régen együtt élt párod is megkaphat, ha ráfigyelsz.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Érzelmes, szerelmes hangulatod letagadhatatlan, s ha már régen együtt élsz pároddal, az ő boldogsága határtalan emiatt. Viszed neki ágyba a reggelit, amit pedig nem szoktál, figyelsz rá, meghallgatod – vissza is adja neked mosolyával, szeretetével. Ha még keresésben vagy, könnyen rátalálhatsz arra, akire vágysz, hisz messzi sugárzik hangulatod. A munkádon keresztül is találkozhatsz a „nagy Ő” – vel, de az utcán, egy véletlenszerűen kialakult kapcsolódás során is, melynek várható folytatása.

Halak:
II.21. – III.20.

Váratlan szerelem toppanhat be életedbe, ami nem lesz meglepő, hisz mindent megteszel azért, hogy lássanak, felfedezzenek. Divatos ruhákat vásárolsz, avagy a régi kedvenceket úgy alakítod át, hogy a legmodernebbnek tűnjenek, s senki nem ismer rá. Régen együtt élt pároddal ismét fellángolhat a szerelem, bár meglehet, előtte azt egy vita, összefeszülés pezsdíti fel. Egy kirándulás, egy utazás, avagy egy jó beszélgetés, szenthelyetek felkeresése csendesíti szíveteket, teremt helyet a szerelemnek.

femcafe

 

Facebook Hozzászólások

Hirdetés

Az Ikrek megtalálja az igazit, a Skorpió tanuljon meg felejteni, és ez még nem minden
error: Content is protected !!