Szinte beleőrül a fájdalmába a fiatal rendőr, aki mögött meghalt a menyasszonya az autóban. A gyönyörű, 20 éves Sárát mindenki igazi jótét léleknek ismerte Vácott.

Hirdetés

 

A hétvége legborzalmasabb balesetével tele voltak a híradók és a hírportálok: egy hókotró és egy autó karambolozott Vác külterületén péntek este.

Átperdült a kocsi

Hirdetés

Az első információk még úgy szóltak, hogy a munkagép sofőrje hibázott.

Tegnap aztán a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője közölte: egy kocsi eddig tisztázatlan okok miatt megpördült az úton, majd áttért a közútkezelő hókotrójának sávjába, és a hátuljával belecsapódott. Pécsi Norbert Sándor hozzátette: a GPS-adatok szerint ötvennel haladt a járművük, és próbált lehúzódni, az ütközés pillanatában pedig már csak tízzel ment, de nem volt esélye teljesen megállni. A közútkezelő rutinos alkalmazottja azonnal hívta a központot, hogy baj van.

Ki vezetett?

A brutálisan összeroncsolódott kocsiban Sára ült hátul. A váci hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsból, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette. A 20 éves lány párja, aki szintén az autóban utazott, információnk szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kötelékében dolgozik.

Arról, hogy a kocsit ő vezette-e vagy egy má­sik nő, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, ellentmondó információk láttak napvilágot. Az azonban beszédes lehet, hogy az ügyet a rendőrség helyett a Pest Megyei Főügyészség vizsgálja. Értesülésünket, miszerint a baleset egyik részese rendőr, dr. Gyugyi Csilla szóvivő is megerősítette. További részletekkel nem tudott szolgálni, mert az iratok csak ma érkeznek meg hozzájuk. Úgy tudjuk: a rendkívül csúszós út mellett a kocsi rossz állapotban lévő gumiabroncsa vezethetett a tragédiához.

Elhivatott aktivista volt

Sára vőlegénye teljesen összeomlott. „Ki vagy te, hogy így rendeld? Hogy vehetsz el mindent? Könyörögve kérlek, ez ne legyen valóság!” – írta a baleset másnapján a mindenhatóhoz a rendőr a feketébe borult Facebook-oldalán.

A verőcei élelmiszerüzletben dolgozott a balesetben elhunyt menyasszony © Facebook

A fiatalok januárban ünnepelték kapcsolatuk első évfordulóját. Norbert élete legjobb történésének tartotta, hogy egymásba szerettek Sárával. A verőcei lányt – aki tavaly érettségizett a váci Madách Imre Gimnázium­ban – nagyon sokan ismerik a környéken, ugyanis a Pest Me­gyei Ifjúsági Vöröskereszt egyik legelhivatottabb tagja volt.

Gyászzászló az üzleten

„Búcsúzunk egy ifitől, akit mindig szeretni fogunk! Sára, váci ifink múlt éjjel tragikus hirtelenséggel végleg elment.

Több mint egy éve jöttek össze, esküvőre készültek © Facebook

Felfoghatatlan és nehéz pillanatok vannak most… nem tudjuk szavakba önteni. Köszönjük a közös élményeket, a kávézós beszélgetéseket… Köszönjük a csupaszívedet. Őszinte részvétünk a családnak és a barátoknak, kitartást és sok erőt a baleset további sérültjeinek!” – köszönt el aktivistájától a szervezet a Facebookon. Sára gyászoló hozzátartozóinak százszámra érkeznek a részvétnyilvánító hozzászólások. A Vác melletti Verőcén egy hatalmas fekete zászló jelzi a helyi élelmiszer-áruházon: a lány ott dolgozott. Családja nem kívánt nyilatkozni.

AZ ÚJPESTI RENDŐR NEM ÉLTE TÚL

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott az a rendőrautó, ami egy másikkal ütközött össze február közepén Újpesten. A 21 éves Mátyás Balázs őrmester azonnal szörnyethalt.

A kocsik épp az egyik kollégájuk megsegítésére siettek, a IV. kerületi Leiningen Károly utca–Fóti út kereszteződésben azonban nem hallották egymást a szirénázástól. A balesetben további három egyenruhás is megsérült.

bors

Facebook Hozzászólások
Please follow and like us:
Hókotró lapátja oltotta ki a 20 éves menyasszony életét
error: Content is protected !!